Τριγλία: Όσα έγιναν στην πρώτη (μαραθώνια) συνεδρίαση

Γύρω στις τέσσερις ώρες διήρκησε η πρώτη (μαραθώνια) συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, του νέου διοικητικού συμβουλίου, στην οποία μετείχαν και οι μη εκλεγέντες. Κυριάρχησαν το πνεύμα ενότητας, οι ήρεμοι και χαλαροί τόνοι αλλά και το πνεύμα ομαδικότητας, τόσο από τους «παλιούς» όσο και από τους «νέους», διαψεύδοντας τις… κασσάνδρες που προέβλεπαν «σφαγή»!

Στο ενωτικό κλίμα που υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, συνετέλεσε τα μέγιστα η αρχική ομιλία του νέου προέδρου Βαγγέλη Σολδάτου, αλλά και των υπολοίπων μελών όπου κράτησαν τον πήχη ψηλά, βάζοντας την ομάδα πάνω απ όλα και μετά τις όποιες (λογικά) αντιθέσεις έχουν. Το θετικό είναι ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν άπαντες, μηδενός εξαιρουμένου.

Το αρνητικό είναι ότι στη χθεσινή μάζωξη δεν προσήλθαν ο Χρυσός Καμίνης και ο Παναγιώτης Βουρδέρης. Δύο άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στο σωματείο, είναι ακέραιοι χαρακτήρες, πονάνε την ομάδα και αν έχουν πικρία και παράπονα για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να βρουν ένα κοινό σημείο επαφής και να συνεχίσουν το έργο τους στη διοίκηση της Τριγλίας. Κάποιοι θεωρούν μάλιστα, ότι με τα πρώτα θετικά δείγματα που θα φανούν, θα πλαισιώσουν την νέα διοίκηση.

Οι δύο προαναφερθέντες ήταν οι μη δικαιολογημένες απουσίες. Σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Άκης Παπαδόπουλος δεν είναι Ραφήνα, και απουσιάζει λόγω δουλειάς κι ο Νίκος Καβρίκας λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Παρών ήταν και ο πρώην (πλέον) πρόεδρος, Γιώργος Χαχολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να είναι στη νέα διοίκηση, αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως απλό μέλος. Κάτι που είναι σεβαστό κι έγινε αποδεκτό από τους υπόλοιπους.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος όπως σας έχουμε πει εδώ και μέρες από το irafina.gr ο Βαγγέλης Σολδάτος. Όπως ότι αντιπρόεδροι θα είναι οι Μάριος Διαγγελάκης και Δημήτρης Μισοκοίλης, Γεν. Γραμματέας ο Κώστας Κοζής, ταμίας ο Δημ. Καλαμπόγιας.

Στη θέση του Γενικού Αρχηγού παρέμεινε ο Γιάννης Γκαραβέλας ως Β΄όμως με Α΄ τον Παναγιώτη Σκλιά. Ο τελευταίος κατά πολλούς αποτελεί εγγύηση. Τόσα χρόνια τον ξέρουν όλοι, ότι δεν χαρίζει κάστανα! Τα λέει ντόμπρα και σταράτα Έχει πολλά ένσημα στην Τριγλία κι αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Το ποιοι θα καταλάβουν τα πόστα, λίγο πολύ τα γνωρίζαμε από το ρεπορτάζ. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν ότι το νέο δσ θα είναι 18μελές. Όσοι κατέβηκαν στις εκλογές πλην των Καμίνη, Βουρδέρη. Ότι δημιουργήθηκε Γραφείο Τύπου, κι ότι υπάρχουν εκπρόσωποι επικοινωνίας και μάρκετινγκ.

Στο τραπέζι έπεσαν κι άλλα θέματα, τα οποία πιο πολύ τέθηκαν σε αρχική μορφή και όχι σε ανάλυση και τελική απόφαση. Γι αυτό και δεν ανακοινώθηκε τίποτα άλλο πέραν την σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το σίγουρο είναι πως αναμένονται αποφάσεις οσονούπω για θέματα που αφορούν άμεσα την ομάδα, και δεν είναι άλλα από τη θέση των προπονητή και το ρόστερ της ομάδος. Η νέα διοίκηση κατά πως λένε οι πληροφορίες έχει όραμα και θέλει να αποδείξει ότι έχει και την βούληση αλλά και την ικανότητα για να το πράξει.

Ο χρόνος Θα δείξει…

Ας επαναλάβουμε την σύνθεση της νέας διοίκησης:

Πρόεδρος: Σολδάτος Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος Α: Διαγγελάκης Μάριος

Αντιπρόεδρος Β: Μισοκοίλης Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας: Κοζής Κωνσταντίνος

Ταμίας Α: Καλαμπόγιας Δημήτριος

Ταμίας Β: Νικολούλιας Γεώργιος

Ταμίας Γ: Δερουγγέρης Πέτρος

Ειδικός Γραμματέας, Εκπρόσωπος ΕΠΟ/ΕΠΣΑΝΑ: Καβρίκας-Ιατρού Νικόλαος

Αναπληρωτής Εκπρόσωπος ΕΠΟ/ΕΠΣΑΝΑ: Βρετζάκης Ελευθέριος

Γενικός Αρχηγός Α: Σκλιάς Παναγιώτης

Γενικός Αρχηγός Β: Γκαραβέλας Ιωάννης

Γενικός Αρχηγός Γ: Σταμπέλος Γεώργιος

Έφορος γηπεδικών εγκαταστάσεων: Παπαδόπουλος Κύριλλος

Μέλος: Χαχολάκης Γεώργιος

Γραφείο Τύπου, Εκπρόσωποι Επικοινωνίας/Μάρκετιγκ: Βατίστας Ιωάννης, Αραπκιλής Σάββας, Δήμας Παναγιώτης, Γκαραβέλας Ιωάννης

Επιτροπή τμημάτων υποδομών: Κοζής Κωνσταντίνος, Καλαμπόγιας Δημήτριος, Βρετζάκης Ελευθέριος, Βατίστας Ιωάννης, Διαγγελάκης Μάριος

Υπεύθυνος σκάουτιγκ: Περικλέους Ηλίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.