Τσιγκούλης: «Να το απολαύσουμε»

Το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι ένας θεσμός που θέλει η Θύελλα να διακριθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αυτοσκοπό της ομάδας. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο sportaltv.gr για το παιχνίδι με τον Αστέρα Περάματος ο Πέτρος Τσιγκούλης.

«Το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι ένας θεσμός που θέλουμε να απολαύσουμε, όσο μακριά πάμε», υποστήριξε ο τεχνικός της Θύελλας και συνέχισε: «Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν αποτελεί αυτοσκοπό μας. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση κόντρα στον Αστέρα, αλλά θέλουμε πρωτίστως να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος, αλλά κι εμείς που θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη. Ευχή μου είναι όποια ομάδα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι μας να διακριθεί, να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά η ομάδα μας έχει μάθει να ζει με το ροτέισον τον τελευταίο καιρό και όλα τα παιδιά έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Εύχομαι να δούμε όλοι ένα καλό παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αποστολή της Θύελλας δεν θα ταξιδέψουν οι Μανουσάκης, Τσέλιος, Τασόπουλος λόγω εργασίας, καθώς και ο τραυματίας Οικονόμου.

ΜΠ.Π.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.