Φουλ για τελικό η Τριγλία! Κέρδισε στο Κορωπί 1-0

Το πρώτο… βήμα για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε την Τετάρτη (10/2) η Τριγλία.

Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα παρότι τα βρήκε… σκούρα στο Αντώνης Πρίφτης, επικράτησε 0-1 του αξιόμαχου Α.Ο. Κορωπίου και πλέον έχει στόχο να σφραγίσει την πρόκριση της στη ρεβάνς της Ραφήνας.

Από την μεριά του το Κορωπί του Φώτη Μπαλτίδη, όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον ισχυρό αντίπαλο του, αλλά άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στο τελευταίο ημίωρο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με πλασέ του Μασκλαβάνου στο 20′, ωστόσο ο Δήμιζας του είπε όχι!

Το ματς είχε καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν ενώ δεν έλειψαν και οι δυνατές μάχες στη μεσαία γραμμή.

Η Τριγλία βγήκε στην επανάληψη με με μεγαλύτερη διάθεση να ψάξει ένα γκολ και ευτύχισε να το πετύχει στο 58′, όταν ο Δάρας με κεφαλιά νίκησε τον νεαρό Ανδριανό για το 0-1.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63′ οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν να έχουν το μομέντουμ έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κότσι για άσχημη χειρονομία προς τον πάγκο των γηπεδούχων. Το Κορωπί έχοντας από εκεί και πέρα την αριθμητική υπεροχή ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε.

Μάλιστα απείλησε σε δύο – τρεις περιπτώσεις, ωστόσο έπεσε πάνω στον Δήμιζα που ήταν εξαιρετικός.

Ο γκολκίπερ της Τριγλίας σταμάτησε δύο φορές τον Μασκλαβάνο, ενώ σε σουτ του Παπακωνσταντίνου εκτός περιοχής η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Κάπως έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με την Τριγλία να παίρνει τη νίκη και να κρατά την τύχη στα χέρια της εν όψει της ρεβάνς της Ραφήνας.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Γουργιώτης, Ρούντος

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ανδριανός, Αλεξίου Α., Πάντου, Παπαδόπουλος (72′ Βλάχος), Αλεξίου Σ., Ματσάγγος, Χαρίσης, Τούσα, Μασκλαβάνος, Μπανάι, Νούρια (53′ Παπακωνσταντίνου).

ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΟ: Δήμιζας, Σολδάτος, Μέγας, Δάρας, Τσέπας, Λαζούρας, Κότσι, Γούλας, Κόντης (77′ Καραδέμητρος), Βασιλείου (85′ Σταμπέλος), Παπαδόπουλος (72′ Σιάνης).

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.