Φωτιστικά από πραγματικά καρβέλια ψωμιού

u03a6u03c9u03c4u03b9u03c3u03c4u03b9u03bau03ac

Αλεύρι, αλάτι, μαγιά, φώτα LED και μπαταρίες αποτελούν τα βασικά υλικά για τη δημιουργία φωτιστικών μίας καλλιτέχνιδος από την Ιαπωνία. Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, που χρησιμοποιεί, αλλά προς το παρόν τα κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό.

lampa2
«Pampshade» αποκαλεί τα φωτιστικά της που τράβηξαν την προσοχή του κοινού στην Εβδομάδα Σχεδίου στο Τόκιο, για τον μοναδικό σχεδιασμό τους και τα νέα χαρακτηριστικά. Όλα ξεκίνησαν το 2006, όταν η Yukiko Morita, έφηβη τότε, δούλεψε σε ένα μικρό αρτοποιείο στο Κιότο. Εκεί ανακάλυψε το πάθος της για το ψωμί και τη ζύμη. «Λατρεύω το ψωμί.

lampa3
Είναι χαριτωμένο. Θέλω να υπάρχει στο δωμάτιό μου και να το κοιτάω», είπε. Έτσι, ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα πρωτότυπο ψωμιού.Το 2008 άρχισε σπουδές στη σχολή Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, όπου δημιούργησε το πρώτο φωτιστικό, χρησιμοποιώντας μια απλή συνταγή για ψωμί και ένα φως LED.Το μόνο πράγμα που έγινε γνωστό σχετικά με τη διάρκεια ζωής των φωτιστικών της, είναι ότι χρησιμοποιεί για επικάλυψη στρώμα ρητίνης.

lampa4

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.