“Χάρα”ξε πορεία για Γ´Εθνική.Θύελλα Ραφήνας – Ζευγολατιό 2 – 1

Όντας καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Θύελλα σε ένα αγχωτικό παιχνίδι κατάφερε με τέρμα του Καζαντζή στο 83´ να πάρει την νίκη με 2-1 απέναντι στο Ζευγολατιό μέσα στην Ραφήνα.

DSC 8407
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Θύελλα να είναι καλύτερη και να προσπαθεί να δημιουργήσει από νωρίς προβλήματα στην άμυνα του Ζευγολατιού, με τον Αθανασόπουλο να βρίσκεται μέσα στις φάσεις αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

DSC 8448

Η ομάδα της Ραφήνας πίεζε ενώ το Ζευγολατιό αμυνόταν και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις φτάνοντας πολύ κοντά να ανοίξει το σκορ στο 30´ όπου είχε και δοκάρι. Από κει και πέρα η Θύελλα ήταν πιο απειλητική αλλά δεν κατάφερνε να σκοράρει και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Χαρακτίδης μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με ένα πολύ ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο τέρμα του Μητσόπουλου.

Η ομάδα του Τσιγκούλη δεν σταματούσε και συνέχεια βρισκόταν στην επίθεση για να πετύχει και το δεύτερο τέρμα που θα έδινε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα για την νίκη, όμως σε μία φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Κατσιούλη ο Μηργιώτης στο 72′ έκανε μία κεφαλιά ψαράκι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, βάζοντας μεγάλος βάρος στις πλάτες των παικτών της γηπεδούχου ομάδας.

Ο κορυφαίος όμως του γηπέδου Χαρακτίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κάνοντας μια υπέροχη ενέργεια από τα δεξιά στο 85´, βρήκε μόνο του τον Καζαντζή και εκείνος με ένα πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

DSC 8917

Θύελλα Ραφήνας : Κατσιούλης, Τσέλιος, Στάφα(74’Προδρόμου), Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ντόσκας(79’Μουλλάκης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος(66’Δυμοσπύρος)

DSC 8980

Να ενημερώσουμε ότι το άλλο παιχνίδι των μπαράζ ανάμεσα σε Ιάλυσο και Ακράτητο έληξε 3-1.

Βαθμολογία
Ιάλυσος 6
Θύελλα 4
Ακράτητος 1
Ζευγολατιό 0

Στέλιος Ανδρικάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.