‘Χαράτσι” 470 ευρώ μηνιαίως του Δήμου Παλλήνης σε… συγκεκριμένες ομάδες για ενοίκιο γηπέδου!

Ένα σοβαρό θέμα που θα απασχολήσει σίγουρα το επόμενο διάστημα τον Δήμο Παλλήνης, την ΕΠΣΑΝΑ αλλά και πολλές ομάδες της Ανατολικής Αττικής, φέρνει στη δημοσιότητα το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένες ομάδες που έχουν σαν έδρα τα γήπεδα της Ανθούσας και του Γέρακα, ενημερώθηκαν πως για να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν θα πρέπει να πληρώνουν μηνιαίως 470 ευρώ η κάθε μια. Μιλάμε για ένα μεγάλο ποσό ενοικίου, που μόνο ως ”χαράτσι” μπορεί να χαρακτηριστεί και που σε καμία περίπτωση ομάδες ερασιτεχνικού επιπέδου δεν μπορούν να ”σηκώσουν” στους ώμους τους, ειδικότερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Συγκεκριμένα, τα σωματεία που ενημερώθηκαν πως πρέπει να πληρώνουν 470 ευρώ τον μήνα είναι: Νικητές Ανθούσας, Αστέρας Αυλώνας και Ατλαντίδα για το γήπεδο της Ανθούσας και Νικηφόρος, Πανσταυραϊκός για εκείνο του Γέρακα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δήμος Παλλήνης έχει απαλλάξει από το συγκεκριμένο ποσό ενοικίου τον Παλληνιακό, ο οποίος ούτως ή άλλως χρησιμοποιεί – κυρίως – το στάδιο της πόλης με το φυσικό χορτάρι, αλλά και τον Γέρακα. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν απαλλαγεί προφανώς με την λογική της ιστορικότητας σε σχέση με τα άλλα σωματεία…

Όπως και να’ χει, το μεγάλο πρόβλημα πλέον εντοπίζεται σε Νικητές Ανθούσας, Αστέρα Αυλώνας, Ατλαντίδα, Νικηφόρο και Πανσταυραϊκό, πέντε ομάδες που μετά την ενημέρωση που είχαν για τα 470 ευρώ του ενοικίου, θα επιδιώξουν επαφή με τον Δήμο Παλλήνης για να του μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια τους και να βρεθεί μια λύση…

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.