Όλα τα μεγάλα ονόματα των 10χλμ έρχονται στα “Δημητροπούλεια”

Ο Κώστας Πούλιος, η Μαρία Πολύζου και ο Γιώργος Καραβίδας είναι μερικοί από τις εκατοντάδες δρομείς που θα τρέξουν στο 10αρι στα “Δημητροπούλεια” στις 22 Μαρτίου.Μερικές μέρες μας χωρίζουν μέχρι τα 1α ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015 και η αντίστροφη μέτρηση για το “Δεκάρι της Ραφήνας” ήδη άρχισε.

dimitropoulia logo2

Γνωστά και μεγάλα ονόματα, όπως ο Κωνσταντίνος Πούλιος, o Γιώργος Καραβίδας, η Μαρία Πολύζου με την ομάδα της Marathon Team Greece, ο Γιώργος Μάλλιαρης, ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, η Γεωργία Τσάφου αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί δρομείς θα δώσουν το “παρών” στην εκκίνηση.

Όλοι οι συμμετέχοντες υπενθυμίζουμε θα διεκδικήσουν ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ.

Εκτός από τους νικητές της γενικής κατάταξης, καθιερώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο θεσμός των GOLDEN WINNERS (άνδρα – γυναίκας) που θα ανακηρυχθούν από το συνδυασμό των δεδομένων ηλικίας και επίδοσής τους στον αγώνα σε σχέση με την αντίστοιχη καλύτερη μέχρι σήμερα επίδοση στον κόσμο στα 10χλμ σε δημόσιο δρόμο (road race), ανά έτος ηλικίας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συνέλεξε και συνέθεσε η οργανωτική ομάδα της Golden Run.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στον πανέμορφο χώρο του κολυμβητηρίου Ραφήνας.
Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ, μέρος των οποίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο πακέτο περιλαμβάνεται ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο και T -Shirt.

1α ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τη Golden Run διοργανώνουν την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων με την ονομασία «1α ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015». Ο αγώνας που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Νίκου Δημητρόπουλου, ενός ανθρώπου που όλοι μας ξέραμε και ο οποίος πρόσφερε πάρα πολλά στο Δήμο. Έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά του θα διατεθούν στη βοήθεια των απόρων του Δήμου.

Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας και οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Ο παιδικός αγώνας θα διεξαχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου.

Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλιο στον πρώτο και μετάλλιο στους δεύτερο και τρίτο. Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αριθμό συμμετοχής και T-shirt του αγώνα, ενώ με κλήρωση θα μοιραστούν κουπόνια για τέσσερα άτομα για να γευματίσουν στο μαγευτικό “Όασις restaurant – cafe” στη Ραφήνα. Επίσης στα 2 σχολεία του Δήμου Ραφήνας, ένα πρωτοβάθμιας κι ένα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε τερματίσαντες μαθητές – αθλητές θα δοθεί αθλητικό υλικό.

Αγωνίσματα – κατηγορίες συμμετεχόντων:
1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2003 έως και 2008)
1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2000 έως και 2002)
10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. 1999 και μεγαλύτεροι/ες)
10.000 μ. Βετεράνων Ανδρών – Γυναικών (Γεν. πριν την 1/1/1975)

Κόστος συμμετοχής: 5,00 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή και την ημέρα του αγώνα μπορούν κατ’ εξαίρεση να δηλωθούν και συμμετοχές έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για περιορισμένο αριθμό, με κόστος συμμετοχής 8,00 ευρώ και υπό την προϋπόθεση ότι το ανώτατο όριο συμμετοχών δεν θα έχει συμπληρωθεί. Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες και την προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.dopap-rp.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.