Όλη η αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της Γερμανού απο τον Ίμβριο

Σίγουρα θυμόσαστε όλοι τον ντόρο που είχε προκληθεί με το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν όπου είδαμε τη Ναταλία Γερμανού να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Ίμβριο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που χωρίς δεύτερη σκέψη κατέκριναν το συγκεκριμένο βίντεο. Λογικό αφού κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να προσεγγίσουν κάποια πράγματα με χιούμορ ή με λογική- να καταλάβουν δηλαδή πως το βίντεο θα μπορούσε να είναι promo για κάποια δουλειά και προτιμούν να παραμένουν κακεντρεχείς και να δημιουργούν τα δικά τους σενάρια.

Έτσι λοιπόν τώρα πια υπάρχει η απάντηση που όλοι περίμεναν να ακούσουν καθώς ο Πέτρος ήταν «Έξω φρενών» με τη Ναταλία για τις ανάγκες του καινούργιου του τραγουδιού σε στίχους και μουσική Γιάννη Λιόντου και Γιάννη Φατούρου.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα του video clip, Σπύρος Καψίλης, επέλεξε στην αρχή του clip να χρησιμοποιήσει κάποια δευτερόλεπτα από το promo video για το οποίο ακούστηκαν τα πάντα όλο αυτό το διάστημα.

Άλλωστε και οι δυο τους έχουν δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως παρόλο που έχουν χωρίσει εξακολουθούν να είναι αγαπημένοι.
Θα μπορούσε λοιπόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Ποτέ.

Όμως η Ναταλία είναι πάντα στο πλευρό του Πέτρου και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μόνο που έχουμε να πούμε στην προκειμένη περίπτωση είναι να είναι καλοτάξιδο το τραγούδι του Πέτρου.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.