10+1 ερωτήσεις στον Σπύρο Κήπο: “Έρχεται η κάρτα μέλους του City Grill με προνόμια & επιβράβευση των καταναλωτών”

Ένας από τους ανθρώπους που αποτελούν τον βασικό κορμό της επιτυχίας του City Grill είναι και ο Σπύρος Κήπος. Το μαγαζί είναι πλέον σημείο αναφοράς σε όλη την Ανατολική Αττική, από τον κόσμο που αναζητά γνήσιες γεύσεις, φρέσκιες πρώτες ύλες, φιλικό & ασφαλές περιβάλλον κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τον Σπύρο Κήπο τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια, έχει δείξει δείγματα γραφής αφού επί τρεις περίπου δεκαετίες είχε το καλύτερο σουβλατζίδικο-ψητοπωλείο στην πόλη. Τώρα αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του City Grill κι εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία και του θέσαμε 10+1 ερωτήματα. Βγάλαμε και… ειδήσεις βέβαια!

1. Έχετε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, καθώς για πολλά χρόνια είχατε το καλύτερο σουβλατζίδικο-ψητοπωλείο στη Ραφήνα. Τι σας έκανε να συμμετέχετε στο City Grill?

Η σοβαρότητα του εγχειρήματος σε συνδυασμό με το ότι έλλειπε κάτι ανάλογο από την ευρύτερη περιοχή, αποτέλεσαν το κίνητρό μου. Επίσης, το σημείο και ο χώρος ήταν ιδανικός για να βγει το αποτέλεσμα που είχα στο μυαλό μου.

2. Πείτε μας τρεις λόγους για να έρθει κάποιος να δοκιμάσει τα πιάτα σας στο City Grill

• Άριστη ποιότητα πρώτων υλών, από κορυφαίους και πιστοποιημένους προμηθευτές

• Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για όλες τις ώρες της ημέρας

• Προσιτές τιμές, άρα συνδυασμός valueformoney

Δείτε ακόμα:  Τι θα βρείτε στo ired Ραφήνας

3. Ποιες είναι οι σπεσιαλιτέ του καταστήματος – Τι προτιμούν οι καταναλωτές;

Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι το κεμπάπ. O κόσμος πραγματικά το έχει λατρέψει! Πέραν του κεμπάπ, έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση τα προϊόντα του πετρόφουρνου, με ιδιαίτερη προτίμηση στην σκεπαστή.

Το σουβλάκι βέβαια είναι ο βασιλιάς του καταστήματος. Οι πιο συχνές φράσεις που ακούω από τον κόσμο για το σουβλάκι του CityGrill είναι δύο: «επιτέλους ένα γνήσιο σουβλάκι», «επιτέλους, το παλιό, καλό σουβλάκι».
Πέραν της πολύ καλής επιλογής των υλικών που χρησιμοποιούμε, αυτό που το κάνει να διαφέρει από τα άλλα είναι η πίτα. Παρόλο που είναι στη «μόδα» η βιομηχανοποιημένη αφράτη πίτα που χρησιμοποιούν τα περισσότερα μαγαζιά, εμείς επιλέξαμε να έχουμε χειροποίητη πίτα που ζυμώνεται καθημερινά και χρησιμοποιείται φυσική μαγιά, χωρίς πρόσθετα διογκωτικά και ζάχαρη.

4. Υπάρχει “συνταγή επιτυχίας”?

Σεβασμός στον πελάτη.

5. Περιμένατε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο με το… καλημέρα μια και απ’ ότι είδαμε από την πρώτη ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του το City Grill δημιουργήθηκε πανικός

Κάθε μαγαζί ανοίγει με την προσδοκία να πετύχει. Ετσι και το City Grill «στήθηκε» με τη προσδοκία να τύχει αυτής της ανταπόκρισης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν περιμέναμε να γίνει αυτό από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας του! Γι’ αυτό το λόγο στην αρχή είχαμε κάποιες αστοχίες και θέλω να ζητήσω την κατανόηση όσων από τους πελάτες μας εκείνες τις μέρες δεν εξυπηρετήθηκαν όσο καλά θα θέλαμε.

Δείτε ακόμα:  "Ηρωικά Χαμένοι", από Πέμπτη έως Κυριακή στο Σινέ Αελλώ στη Ραφήνα

6. Έχετε φτιάξει ένα μαγαζί-κόσμημα για την περιοχή που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε, ανεβάζοντας τα στάνταρ. Από πλευράς ποιότητας και παροχών είστε στο ίδιο επίπεδο?

Φυσικά. Η εστίαση έχει ένα μεταβαλλόμενο προϊόν και κάθε μέρα που ανοίγουμε την πόρτα βάζουμε το στοίχημα να παρέχουμε τη μέγιστη ποιότητα. Η φιλοσοφία του καταστήματος είναι να χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα υλικά. Γι’ αυτό όπως θα δείτε, έχουμε καθημερινές παραλαβές πρώτων υλών από όλους τους προμηθευτές μας.

7. Κάποιοι που δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν, μπορούν να παραγγείλουν τηλεφωνικά? Τι ώρες και σε ποιες περιοχές λειτουργεί το delivery;

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά 12:00 – 24:00. Οι περιοχές που καλύπτουμε είναι: Ραφήνα, Μάτι , Νεος Βουτζάς, Διασταύρωση Ραφήνας, Καλλιτεχνούπολη, Πικέρμι, Διώνη, Αρτέμιδα (Άγιος Νικόλαος, Αλυκές, Γαλήνη).

8. Σκέφτεστε να μεγαλώσετε τον κατάλογό σας με νέα προϊόντα όπως ας πούμε μαγειρευτά?

Σε αυτή τη φάση δεν το σκεφτόμαστε. Σίγουρα όμως εφόσον το αποφασίσουμε για το μέλλον, ο εμπλουτισμός θα γίνει με μία πρωτότυπη προσέγγιση, με σκοπό την διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα καταστήματα της περιοχής.

9. Εισάγατε νέα πρότυπα όπως η αποστολή του καταλόγου μαζί με ευχαριστήρια επιστολή σε όλα τα σπίτια της περιοχής. Τι άλλο να περιμένουμε άραγε από εσάς;

Δείτε ακόμα:  Η "Γωνιά του Τόρβα" θα είναι μαζί σας τον 15αύγουστο! Κλείστε τραπέζι

Υπάρχουν αρκετές ιδέες στο πλάνο μας και πολλές εκπλήξεις. Άμεσα θα μπει σε εφαρμογή η κάρτα μέλους με προνόμια και επιβράβευση των καταναλωτών. Επίσης τις επόμενες μέρες θα εφαρμόσουμε κάτι πρωτότυπο που σχετίζεται με τη σωστή μεταφορά του φαγητού κατά τις παραδόσεις κατ’ οίκον.

 

10. Έχετε προνοήσει ότι την χειμερινή περίοδο η κίνηση πέφτει. Έχετε σκεφτεί κάτι για εκείνη την περίοδο?

Δεδομένου ότι βρίσκομαι στον χώρο της εστίασης και μάλιστα στη Ραφήνα πολλές δεκαετίες, μου δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζω καλά την κατάσταση της χειμερινής περιόδου και των προσαρμογών που πρέπει να γίνουν.

10+1. Είδαμε ότι έγραψε το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ για το City Grill. Τι έχετε να πείτε για αυτό?

Είναι πολύ μεγάλη τιμή για το CityGrill που το συμπεριέλαβε το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ στις προτάσεις του. Είναι το μοναδικό μαγαζί που προτείνει να επισκεφθούν όσοι κάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες της περιοχής μας! Αυτό δείχνει ότι έχει ξεχωρίσει στην περιοχή μας. Μάλιστα δεν σας κρύβω ότι και άλλα μεγάλα μέσα (πανελλαδικής εμβέλειας) έχουν δείξει ενδιαφέρον για το City Grill τις τελευταίες ημέρες και μας έχουν επισκεφθεί για να δοκιμάσουν τα πιάτα μας.

Κύριε Κήπο ευχαριστούμε για την φιλοξενία και όσα ενδιαφέροντα μας είπατε.