«23 δέντρα, μια ιστορία»: Εγκατάσταση δέντρων – γλυπτών στο Μάτι

Εγκατάσταση 23 δέντρων – γλυπτών στο Μάτι, στο παραλιακό μονοπάτι μπροστά από το ξενοδοχείο «Μάτι», παρουσιάζουν η οργάνωση καλλιτεχνικής δραστηριότητας «Art 4 Mati» και oι Μαριάννα Πούργαλη, Νίκος Δεληγιάννης, από το Σάββατο 15 Ιουνίου έως και την Τρίτη 18 Ιουνίου [λεωφ. Ποσειδώνος 33, Νέα Μάκρη].


Η εικαστικός «σώζει» 23 από τα καμένα δένδρα της περιοχής και τους δίνει νέα ζωή, μεταμορφώνοντάς τα σε πολύχρωμο δάσος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί «Βραδιά Παραμυθιών» για μεγάλους με τη Σύλβια Βενιζελέα, στην καμένη Βίλλα Δέσπω κάτω από μια αιωνόβια φιστικιά, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Σύλβια Βενιζελέα

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ στο παραλιακό μονοπάτι κάτω από το ξενοδοχείο «Μάτι», με ξεναγό στη διαδρομή τον Χ.Κ. Η Σύλβια Βενιζελέα είναι ηθοποιός, αφηγήτρια και θεατρολόγος και ο X.K. δημοσιογράφος, στιχουργός και κονφερασιέ.

Λόγω περιορισμένου χώρου (60 θέσεις), είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσεων (τηλ.+306944440022 – mail: mariapikrodimitri@gmail.com).

Η ιδέα του «Art 4 Mati» είναι η οργάνωση καλλιτεχνικής δραστηριότητας, με στόχο τη δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία των κατοίκων στο Μάτι. Οι εθελοντές που υλοποιούν το κοινωνικό αυτό πρότζεκτ είναι κάτοικοι της πυρόπληκτης περιοχής. Εμπνέονται από τη δυνατότητα της τέχνης να μεταμορφώνει και να θεραπεύει μέσω της εξωστρέφειας συναισθημάτων.

naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης