Ο Δήμος Παλλήνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Παλλήνιοι Δρομείς» ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση του 3ου Παλλήνιου Δρόμου, μιας εκδήλωσης που πλέον καθιερώνεται ως θεσμός στην Παλλήνη.
Ο «3ος Παλλήνιος Δρόμος» αποτέλεσε μια αληθινή γιορτή ενέργειας και συμμετοχής, γεμάτη χαμόγελα, ενθουσιασμό και δυνατές στιγμές. Η προσέλευση του κόσμου, ήταν πρωτοφανής και η διοργάνωση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με υποδειγματική οργάνωση που επέτρεψε σε όλα να κυλήσουν άψογα και με απόλυτη αρμονία. Ήταν μια εμπειρία που ξεπέρασε αριθμούς και επιδόσεις, αφήνοντας πίσω της μόνο θετικές εντυπώσεις και την επιθυμία για ακόμη περισσότερες τέτοιες διοργανώσεις.
Οι δρόμοι της πόλης γέμισαν από παιδιά, οικογένειες, έμπειρους ή επίδοξους δρομείς και ανθρώπους που απλά ήθελαν να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής. Η καρδιά του αγώνα χτύπησε μέσα από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, μετατρέποντας τις διαδρομές σε ένα ποτάμι ζωντάνιας.Και αυτό είναι ίσως ο πιο σημαντικός “χρόνος” που μπορεί να καταγράψει ένας τέτοιος αγώνας.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους
Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης
Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θάνος Οικονόμου
Ο Αντιδήμαρχος μέριμνας για την 3η ηλικία, Δημήτρης Καρκούλιας
Ο τοπικός σύμβουλος ΔΕ Παλλήνης Γιώργος Βογιατζής
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ανθούσας,Αριστείδης Τουρκάκης
Ο Κώστας Σμέρος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δήμου Παλλήνης
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:
Αγώνας 5 χλμ – Άνδρες
1ος AKBAAR ADEL
2ος MΠAKAΛINHΣ KΩNΣTANTINOΣ
3ος TΣIMΠΛIAPAΣ ΔHMHTPIOΣ – «ΓAΣ IΛIΣOΣ»
Αγώνας 5 χλμ – Γυναίκες
1η ΠEYKIANAKH EIPHNH – «ΠAΛΛHNIOI ΔPOMEIΣ»
2η ΠΛIAXA IΩANNA – «HΛIOΣ»
3η TΣAOYΣH IΩANNA – «galatsi runners»
Αγώνας 10 χλμ – Άνδρες
1ος NANOΣ ΦIΛIΠΠOΣ – «ΓAΣ IΛIΣOΣ»
2ος ΠAΓΩNHΣ TAΣOΣ – «Manowar»
3ος NINHΣ ANTPEAΣ
Αγώνας 10 χλμ – Γυναίκες
1η KOTZIA ZΩH
2η ΠATINIΩTH ΣOΦIA – «HΛIOΣ»
3η ΠANAΓIΩTIΔH BIKTΩPIA
Τιμήθηκε η Μαρία Πολυζώη των «Παλλήνιων Δρομέων» για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υπεραποστάσεων.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΥΡΛΗΣ – Γηραιότερος Αθλητής
ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΥΡΛΗ – Γηραιότερη αθλήτρια
ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ – Πολυπληθέστερος σύλλογος
AIOLOS RUNNING TEAM – Πολυπληθέστερη Ομάδα
Θερμές Ευχαριστίες
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας:
– Στους μεγάλους ΧΟΡΗΓΟΥΣ της διοργάνωσης VIANEXκαι ΕΥΔΑΠ
– το ΒΕΝΕΤΗ FoodHall Παλλήνης και στον ιδιοκτήτη Παναγιώτη Ντάβο για τις μπάρες δημητριακών, εκδόσεις ΠΝΟΗ, το κατάστημαCosmoteστην Παλλήνη και τον ιδιοκτήτη Μάκη Ζαβιτσάνο, το ξενοδοχείοLIMNHBoutiqueExperience, την εταιρείαPANFLOW, τηνTottisγια την προσφορά τηςAmaretti, το κοσμηματοπωλείοGREGIOγια τα υπέροχα βραχιολάκια κοσμήματα των νικητών,τοφούρνο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ Παλλήνης για τα κεράσματα, τοMarketinγια την ενυδάτωση των δρομέων, την ΕΨΑ, τηνKANTINAγια τις πίτσες,DMLogistics(Δήμητρα Μερτύρη), ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (Ελαστικά Ζάντες), ΘΕΟΧΑΡΗΣ, SKLAVENITIS, A.O.GERAKA, Saucony .
– τους χορηγούς επικοινωνίας iRafina, Runningnews, Runnermagazine, iRunκαι RUNNTRAIL για την προβολή της διοργάνωσης.
– Ιδιαίτερες ευχαριστίες ον αντιδήμαρχο αθλητισμού Θάνο Οικονόμουκαθώς και τη γραμματεία αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης, για την ενεργή συμμετοχή στην οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα.
– Την MEDICAL για την προσφορά των δύο ασθενοφόρων.
– Τους Αθηναίους Δρομείς και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Λεμπέση.
– Τους GalatsiRunners με τον Μάνο Αγαπητό.
– Το ΤΕΛΜΗΣΣΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και το Θάνο Σαρρή,
– Τον Γιώργο Διαμαντή τεχνικό σύμβουλο της ΕΟΣΛΜΑΥ
– Τον ΑΣ ΗΛΙΟΣ με τον Κώστα Μονοκρούσσο
– Τον ΑΙΟΛΟ και τον αρχηγό τους Σπύρο Μαυρομάτη.
– -Τους 83 εθελοντές μας, την ψυχή του αγώνα, κυρίως από μέλη των Παλλήνιων δρομέων καθώς και συμπολίτες μας που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής για προσφορά εθελοντικής εργασίας !
– Το σύλλογο νεφροπαθών και μεταμοσχευθέντων «ΑΤΛΑΣ»και τον προέδρο Χριστόφορο Πολυδώρου για τη στήριξη του αγώνα,
– Τον οικιστικό σύλλογο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και τον σύλλογο Λουτρού Παλλήνης, που ανέλαβαν τους σταθμούς και τη φύλαξη δρόμων της περιοχής τους.
– Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό του αγώνα μαραθωνοδρόμο και μέλος των Παλλήνιων Δρομέων Χριστόφορο Κομπορόζο, Αναπληρωτή Διευθυντή στην Α΄ Καρδιολογική κλινική Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών
– Τους αθλητές φρόντισαν οι φυσικοθεραπευτές από το Επιστημονικό Τμήμα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας υπό την εποπτεία της Μαρίας Φράγκου μέλος του Πανελλήνιου συλλόγου φυσικοθεραπευτών και μέλος ΔΣ των Παλλήνιων Δρομέων.
– Την καταπληκτικήΑναστασία Κορομπίλη για την υποδειγματική λειτουργία της γραμματείας του αγώνα.
– Τον DJ μας, Παλλήνιο δρομέα Στέφανο Φυρίγο
– Tη Μαρία Φράγκου και το Γιώργο Καραναστάση που ανέλαβαν την εκφώνηση του αγώνα, συμβάλλοντας καθοριστικά στη ζωντανή και δυναμική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.
– Τον Κώστα Ρουφαγάλα για την ευγενική του προσφορά σε υλικοτεχνικό υλικό για την κάλυψη της διοργάνωσης
– Στους μοτοσικλετιστές Δημήτρη Τσιτσιμπάκο, Δανάη Χριστοδούλου και Αθανάσιο Ματσιμάνη, μέλη της RIDE&RESQUETEAM που με υπευθυνότητα και συνέπεια οδήγησαν τους πρώτους δρομείς στη διαδρομή.
– Την Αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Αττικής για τη συνεργασία και τη διευκόλυνση της συγκοινωνίας.
Racedirectors
Γιώργος Καραναστάσης
Χρυσόθεμις (Έμυ) Καμτσιώρα
ΠΑΛΛΗΝΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ
















































