Δεκαπενταύγουστος στο Oceanis με σπεσιαλιτέ… “Μακαρονάδα του Ψαρά”!

Δεκαπενταύγουστος την Τρίτη και το Oceanis όπως κάθε φορά έτσι και φέτος θα είναι ανοιχτά στην όμορφη βεράντα του, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, με γεύσεις θαλασσινών, ποικιλίες από κρεατικά, πλούσια ορεκτικά και με θέα τη θάλασσα της Ραφήνας.

Το Oceanis σας προσφέρει τα πάντα, ώστε να περάσετε υπέροχα την ημέρα της Παναγίας, και όσον αφορά τους λάτρεις της καλής ελληνικής-μεσογειακής κουζίνας, το αγαπημένο σας restaurant, έχει για εσάς σπεσιαλιτέ ημέρας, την “μακαρονάδα του Ψαρά”. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε…

Η κουζίνα του Oceanis αλλά και ο Γιάννης Δαβερώνης προσωπικά, τόσα χρόνια έχουν πάρει τα εύσημα σε ότι κι αν ετοιμάζουν και προσφέρουν στην εκλεκτή πελατεία τους. Οπότε και αυτή τη φορά να είστε σίγουροι ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όπως αρμόζει σε κάθε ένα ξεχωριστά.

Tην Τρίτη λοιπόν 15 Αυγούστου, σας περιμένουμε από το μςσημέρι, μετά το μπάνιο και την θάλασσα, να σας υποδεχτούμε στον χώρο μας. Αν πάλι δεν έχετε πάει για μπάνιο, φοράτε το μαγιό σας, ρίχνετε μια βουτιά στην υπέροχη παραλία, μπροστά από το Oceanis και μετά ερχόσαστε για φαγητό.

Για reserve 2294024292.
Oceanis Casa Daveroni

Θάλειας 3, Ραφήνα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.