7ήμερη Εκδρομή στην Βασίλισσα των Πόλεων – Κωνσταντινούπολη, Πριγκηπόνησα, Κρουαζιέρα στον Βόσπορο

1η Ημέρα (19.08.2021): ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – KOMOTHNH: Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για Κομοτηνή, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό καθ’οδόν. Άφιξη το απόγευμα στην Κομοτηνή. Χρόνος για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα (20.08.2021): ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Μονή Βλαχερνών

Αναχώρηση μετά το πρωινό για Κήπους / Γέφυρα Έβρου. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια άφιξη στην Βασίλισσα των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Βλαχερνών και την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα, όπου βρίσκονται και οι Τάφοι των Πατριαρχών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα (21.08.2021): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Αγία Σοφιά – Υδραγωγείο – Ιππόδρομος

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας και επίσκεψη στο Τοπ Καπί. Συνέχεια της ξενάγησής μας ο Ιππόδρομος και το Υδραγωγείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία, γνωστή και ως ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ή, απλά, η Μεγάλη Εκκλησία από το 537 μέχρι το 1453 λειτουργούσε ως ορθόδοξος καθεδρικός ναός της πόλης, με εξαίρεση την περίοδο 1204–1261, κατά την οποία ήταν ρωμαιοκαθολικός ναός. Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε ισλαμικό τέμενος, ενώ το 1934 μετατράπηκε σε μουσειακό χώρο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα (22.08.2021): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) – Αιγυπτιακή Αγορά – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά και θα έχουμε χρόνο για αγορές. Σε κοντινή απόσταση είναι και το Παζάρι Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή Αγορά) που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές της πόλης και είναι το δεύτερο πιο διάσημο στεγασμένο εμπορικό. Το απόγευμα αναχώρηση για την μοναδική σε ομορφιά κρουαζιέρα στον Βόσπορο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις), τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα (23.08.2021): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Πριγκηπόνησα

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το λιμάνι, όπου το πλοίο της γραμμής θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη, με τη Θεολογική Σχολή και στη συνέχεια τη νήσο Πρίγκηπο, όπου μπορούμε να απολαύσουμε βόλτες με τις άμαξες του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

6η Ημέρα (24.08.2021): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Πατριαρχείο – ΚΑΒΑΛΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο και μετά θα αναχωρήσουμε για την Καβάλα, με ενδιάμεση στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στην Καβάλα στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Ημέρα (25.08.2021): ΚΑΒΑΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις για μεσημεριανό φαγητό και καφέ καθ’οδόν. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 • Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

€440,00 – €640,00

Αναχώρηση: Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Περιλαμβάνονται:

 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Κομοτηνή, στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) – www.chris-eve.com
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη, στο Taksim Ramanda Hotel 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο Lucy Hotel 5* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) – lucyhotel.gr
 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
 • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Πριγκηπόνησα.
 • Πιστοποιημένος ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) για τα ξενοδοχεία στην Κομοτηνή: 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και την Καβάλα: 4,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Timothy’s Family
DREAMS GIVE WINGS TRAVEL
Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Ελευθερίου Βενιζέλου 14,
Νέα Μάκρη – 19005
Τηλ: 22940 97576, 22940 92576
Fax: 22940 90327
E-mail: info@timothysfamily.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.