Χάρης Γιούλης & Θωμάς Φώτης το Σάββατο live στο River park cafe στη Ραφήνα

Ο Χάρης Γιούλης και ο Θωμάς Φώτης, μαζί με την Πέγκυ Ζάρου, θα παίξουν το Σάββατο 8 Ιουλίου, στο River Park στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα.

Ελληνικό Αγγλόφωνο και Γαλλόφωνο κλασικό rock μπαλάντες swing rege και φυσικά δικά τους τραγούδια από τις δισκογραφικές τους δουλειές.

Ο Θωμάς Φώτης γεννήθηκε στο Αθαμάνιο Άρτας. Από την ηλικία των 16 ετών σπούδασε ανώτατα θεωρητικά, κιθάρα και φωνητι-κή στο παράρτημα του Πατραϊκού Ωδείου στην Άρτα, στο οποίο και δίδαξε τρια χρόνια. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο εργαστήρι φωνητικής και υποκριτικής της Μίρκας Γεμεντζάκη.
Γράφει στίχους, μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του. Παράλληλα συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις που απευθύνονται τόσο σε ενήλικες (“Το κλουβί με τις τρελές”) όσο και σε παιδιά (“Φρουτοπία”).
Έχει ήδη δισκογραφήσει δύο ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ:
I) Το Δεκέμβριο του 2004 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο “Σ’ αυτές τις γραμμές”, ο οποίος παρουσιάστηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό και το Τρίτο Κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.
ΙΙ) Toν Ιούλιο του 2007 σε συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη Λευτέρη Μιχαήλ κυκλοφορεί τη δεύτερη δουλειά του με τίτλο “Ξεχασμένο τάμα”, για την οποία και πάλι υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, περιοδικά, ρα-διοφωνικοί σταθμοί και τηλεοπτικές εκπομπές).
Ο νέος δίσκος κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2012 απο τη Ζεύξις music με τίτλο Αλήθεια τι θα κανες? Την ενορχήστρωση του δίσκου υπογράφει ο Αντώνης Γούναρης, ενώ ξεχωρίζει η συμμετοχή του Γιάννη Γιοκαρίνη με το τραγούδι «Κάτσε Καλά». Τους στίχους των κομματιών του δίσκου υπογράφουν ο Φώτης Θωμάς, ο ποιητής Θάνος Ζελίτης, η στιχουργός Λαμπρινή Λάμπρου.
Το ύφος της μουσικής του έχει δεχθεί επιρροές τόσο από rock και blues, όσο κι από λαϊκά ακούσματα.
Εμφανίζεται σε συναυλίες και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα ερμηνεύοντας τα τραγούδια του και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, αλλά και έχοντας ανοίξει το πρόγραμμα (support) σε καλοκαιρινά live τραγουδιστών όπως του Χρήστου Θηβαίου αλλά και τoυ Glenn Hughes στο Φεστιβάλ Ιωαννίνων.

Συνεργάζεται επίσης με το Χριστόφορο Κροκίδη αλλα και τον Χρήστο Τόλιο απ τους Νορμάλ..Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε live στο πλευρό του τραγουδοποιού Γιάννη Γιοκαρίνη.

afisa_riverpark_live2

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.