Τι είχε δει η αστρολόγος της Νταϊάνα πριν το τραγικό δυστύχημα

Η αστρολόγος της Νταϊάνα ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει ότι ένα τρομερό γεγονός θα συνέβαινε το Σαββατοκύριακο που η πριγκίπισσα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι.

Η αστρολόγος και έμπιστη φίλη της Νταϊάνα είχε προειδοποιήσει την πριγκίπισσα-όταν την είχε επισκεφθεί στο παλάτι του Κένσινγκτον- για να της διαβάσει τον αστρολογικό της χάρτη.

Μιλώντας στη «Sun of Sunday» η αστρολόγος Debbie Frank εξομολογήθηκε ότι είδε μία έκλειψη γεγονός που συχνά σηματοδοτεί μία επερχόμενη δραματική εμπειρία ή ένα πολύ σημαντικό θετικό γεγονός.

Μάλιστα στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της 8ετούς συνεργασίας τους, η αστρολόγος ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα για τη ζωή της Νταϊάνα όπως η γέννηση του γιου της Γουίλιαμ αλλά και τον χωρισμό της από τον Κάρολο.

Η αστρολόγος αποκάλυψε ακόμα πως η Νταϊάνα σε τηλεφωνική τους συνομιλία της της είχε μιλήσει για το πόσο ευτυχισμένη αισθανόταν:

«Ήταν πραγματικά ευτυχισμένη με τον Dodi τον χρόνο που περνούσε με τα αγόρια της αλλά και το έργο της ως πρέσβειρας. Πιστεύαμε πως η έκλειψη θα ήταν θετική» είπε και συνέχισε:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα πέθαινε και δεν θα μπορούσε να σταματήσω κάτι τέτοιο. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι αστρολόγοι δεν μπορούν να προβλέψουν το θάνατο» είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

newsbeast

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.