Εκστρατεία μετά… μουσικής και συλλογή φαρμάκων για καλό σκοπό

Σήμερα, που περισσότερο από ποτέ ο συνάνθρωπος μας χρειάζεται την κοινωνική προσφορά μας, η εταιρία μας παίρνει την πρωτοβουλία και δεσμεύεται να εφαρμόζει προγράμματα κοινωνικής προσφοράς.

Γι’ αυτό στην καθημερινή μας επιχειρηματική δραστηριότητα εντάσσουμε προγράμματα, μέσα από τα οποία, με απόλυτο σεβασμό στην κοινωνία και στον πολίτη, προσφέρουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε συνανθρώπους μας που έχουν βασικές βιοποριστικές ανάγκες.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με έμφαση στον συνάνθρωπό μας, συμβάλλουμε και προσφέρουμε βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, και διοργανώνουμε την κοινωνική εκστρατεία “Όλοι είμαστε ο άλλος άνθρωπος”.

Την προσπάθειά μας αυτή στηρίζει έμπρακτα το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού http://www.mkiellinikou.org/, το οποίο δημιουργήθηκε από τον καρδιολόγο Γιώργο Βήχα και αποτελεί μία από τις 47 οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, που βραβεύτηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το βραβείο του «Ευρωπαίου Πολίτη», ως αναγνώριση σε εκείνους που αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία. Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το ήθος και την ευαισθησία τους, δε δέχτηκαν να παραλάβουν το εν λόγω Βραβείο.

Σε συνεργασία λοιπόν με το ΜΚΙΕ, διοργανώνουμε από κοινού εκστρατεία για συλλογή φαρμάκων με σκοπό να διατεθούν δωρεάν, για πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα και φαρμακευτική αγωγή σε όλους τους ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους ασθενείς, χωρίς καμία διάκριση.

Η πρώτη εκδήλωση της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, στο L6v9l, στο Μοσχάτο (Σολωμού 69, πλησίον στάση ΗΣΑΠ «Μοσχάτο»).

Την προσπάθεια αυτή ενισχύουν με τη μουσική τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα παίξουν αφιλοκερδώς. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι οι Περικλής Λορίδας με τους «Εραστές του Ονείρου», ο Δημήτρης Φάκος, η Σοφία Τ., οι «Αστείοι Αστοί», το μουσικό σχολείο Αλίμου με την μπάντα «Music Various» και οι «Pelekis». Mεγάλη έκπληξη της βραδιάς… επώνυμοι καλλιτέχνες!

Είσοδος Ελεύθερη
Με μόνη προϋπόθεση προσφορά φαρμάκων

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
… γι’ αυτό αξίζει να προσπαθούμε

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.