Θρήνος στην Αρτέμιδα για τον παράλογο χαμό του 37χρονου Αντώνη

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πώς έφυγε το παλικάρι αυτό, ο 37χρονος Αντώνης, γέννημα θρέμμα της Αρτέμιδας και αγαπητός σε όλους.

Στο σπίτι του στην οδό Θράκης, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, ο βουβός πόνος είναι διάχυτος.

Με το που ξημέρωσε και άρχισε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα, σε γείτονες και φίλους, το φρικτό νέο, λολοι με βαριά βήματα και σκυφτά κεφάλια, άρχισαν να περνούν το κατώφλι του πατρικού του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο αδελφός του με την οικογένειά του αλλά και η αραβωνιαστικιά του με την οποία επρόκειτο να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο.

Ο Αντώνης ήταν ένα παλικάρι που δεν τόβαλε ούτε στιγμή κάτω. Είχε πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά και την έφερνε βόλτα κερδίζοντας τον θαυμασμό αλλά και την αγάπη όλων.

Είχε κάνει πολλές δουλειές για να είναι πάντοτε αξιοπρεπής και να ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία. Και τα πήγαινε καλά.

Εδώ και λίγο καιρό είχε αγοράσει δικά του μηχανήματα και έπλενε αυτοκίνητα και μηχανές είτε στο δικό του σπίτι είτε στα σπίτια των ιδιοκτητών τους.

Του είχαν όλοι απόλυτη εμπιστοσύνη και οι μεγαλύτερο τον αγαπούσαν σαν παιδί τους.

Οι γείτονες εκεί στον Άη Γιάννη τον ήξεραν από τη μέρα που γεννήθηκε. «Μεγάλωσε μαζί με τα παιδιά μας, εδώ έπαιζαν, εδώ γύρναγαν. Τον βλέπαμε κάθε μέρα. Χρυσό παιδί και δουλευταράς», ανέφεραν στο notioanatolika.gr γείτονες της οικογένειας για την οποία επίσης είχαν μόνο καλά λόγια να πουν: Εξαιρετική οικογένεια, αγαπητή σε όλους. Άνθρωποι που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Δεν τους άξιζε τέτοιο χτύπημα»!

Όταν ξανασκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή Αντώνης, πιάνουν τα κεφάλια τους. «Μας είπαν ότι είχε σκύψει στο πορτ μπαγκάζ του Smart που καθάριζε και σήκωσε ξαφνικά το κεφάλι του και χτύπησε με δύναμη στην κλειδαριά η οποία είναι τετράγωνη. Είχε μια πληγή στο κεφάλι του. Πρέπει να πέθανε ακαριαία. Στο σημείο που σωριάστηκε όταν σήκωσαν το σώμα του υπήρχε μια μεγάλη κηλίδα από αίμα», είπαν στο notioanatolika.gr.

Η νεκροψία – νεκροτομή της σορού του Αντώνη αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα. Τότε θα διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ξαφνικού θανάτου του.

«Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει» μονολόγησε ένας από τους φίλους της οικογένειας καθώς κατευθυνόταν προς το σπίτι της.

Η μοίρα έπαιξε το τελευταίο αλλά πολύ άσχημο παιχνίδι στον Αντώνη. Έχασε τη ζωή του την ώρα που δούλευε για να την κερδίσει και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του! Ένας ήρωας της καθημερινότητας, όπως πολλοί άλλοι!

notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.