Αποκαλύψεις-φωτιά! Ο δικηγόρος της Πέμης Ζούνη, απαντάει για την ερωτική σχέση της με την Γιαννοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέμη Ζούνη και η θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου από άλλοτες στενές συνεργάτιδες ξιφουλκούν πλέον στα δικαστήρια με μήλον της Έριδος όσα έλαβαν χώρα στα παρασκήνια της προετοιμασίας του γνωστού θεατρικού μονολόγου.

Ενός έργου που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά κατέληξε σε μία πρωτοφανή δικαστική διαμάχη, με αλληλοκατηγορίες για οικονομική εξαπάτηση, για ψευδορκίες, ακόμη και με αναφορές για αρπαγές και ερωτικές ομηρίες στο όνομα νέων καλλιτεχνικών συνεργασιών διεθνούς βεληνεκούς.

Ο Θέμης Σοφός- δικηγόρος της Πέμυς Ζούνη- μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για το συγκεκριμένο θέμα που έχει δημιουργεί ανάμεσα στην ηθοποιό και την πρώην συνεργάτιδα της Μπέσσυ Γιαννακοπούλου.

Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά: «Η Πέμυ Ζούνη υπηρετεί την τέχνη ως μέρος της ζωής της»

«Πρόκειται περί μίας προσωπικότητας που έχει υπηρετήσει την τέχνη επί δεκαετίες, έχει υπηρετήσει και την πολιτική».

Ο Θέμης Σοφός αναφερόμενος στην ειλικρίνεια της Πέμυς Ζούνη συνέχισε, λέγοντας: «Αφού μας εξιστόρησε όσα συνέβησαν, μας έφερε ένα βουνό αποδείξεων. Χρησιμοποιήθηκαν κατασκευασμένα E-mails δε θα πω από ποιόν, αλλά βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης. Είναι πρωτοφανές αυτό που της συνέβη».

Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την άλλη πλευρά;

«Όταν κάποιος δίνει στοιχεία σε δημόσια θέαση και όχι στο δικαστή, αυτό δηλώνει ανασφάλεια».

« Η Ζούνη δε θα επινοούσε ποτέ μία μηνυτήρια αναφορά. Αυτό που ήθελε και θέλει πάντοτε είναι να υπηρετεί τον πολιτισμό, την τέχνη και την ελληνική κουλτούρα». Ας ελπίσουμε πως θα έχει αίσιο τέλος όλο αυτό και η Δικαιοσύνη θα καταφέρει να λάμψει η αλήθεια».

Λίγη αργότερα παρενέβη κας Μπέσσυς Γιαννοπούλου, κα. Τιτίκα Μουράτογλου και είπε επί του θέματος:

«Έκανα αυτή την παρέμβαση και θέλω να μιλήσω. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ στον κύριο Σοφό, στον συνάδελφο μου, ούτε απαντάω στον συνάδελφο μου, ούτε θέλω να αναπτύξω επιχειρηματολογία που έχω στα δικόγραφα μου. Ο στόχος μου είναι αλλού. Είμαι υπέρ της σωστής ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας. Επειδή η εντολέας μου η κυρία Γιαννοπούλου διακρίνει μια μεροληψία και από τη χθεσινή εκπομπή σας ακόμα και εκφράζει αυτό το παράπονο. Εγώ σας ξέρω είστε μια πολύ σοβαρή δημοσιογράφος, έχετε μια ιστορία την οποία σέβομαι και εκτιμώ και θεωρώ ότι ό,τι λέτε το ελέγχετε. Χθες είπατε ότι η κυρία Γιαννοπούλου ήταν η παραγωγός της κυρίας Ζούνη. Δεν ήταν η παραγωγός, η κυρία Γιαννοπούλου έκανε εκτέλεση παραγωγής, την παραγωγή την είχε η ίδια η εταιρεία της κυρίας Ζούνη. Άρα ήξερε πάρα πολύ καλά τα πάντα. Δεν μπορεί να λέει ότι έχει παραπλανηθεί.

Θέμα δεύτερον: Είδα τις δηλώσεις του κυρίου Σοφού προς το τέλος, είδα λεζάντα που έλεγε ότι τα emails είναι πλαστά και κάποια εταιρεία έχει ελέγξει τα emails. Πέραν του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάρα πολλά θέματα, υπάρχουν στοιχεία που έχουμε προσκομίσει στον εισαγγελέα που αποδεικνύουν ξεκάθαρα τη γνησιότητα των emails. Το να μπαίνουν λεζάντες ότι τα emails είναι πλαστά, είναι κάτι που μπορεί να παραπλανήσει. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι θα προτιμούσα, θα ήθελα και ζητώ αλήθεια, αντικειμενικότητα και πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, διότι η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη και αφήνουμε τη δικαιοσύνη να βγάλει άκρη.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

youweekly.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.