Νέα Μάκρη: Άγιο είχε! Υποχώρησε το προστατευτικό κάγκελο και βρέθηκε στη θάλασσα! (φωτό)

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε ο γιος του επιχειρηματία και προέδρου του Εθνικού Νέας Μάκρης Νίκου Καραγιάννη, το Σάββατο βράδυ όταν βρέθηκε στη θάλασσα χωρίς καν να το καταλάβει γιατί υποχώρησε το προστατευτικό κάγκελο!!!

Άγιο είχε ο μικρός αφού από την πτώση του, βγήκε αλώβητος με μερικούς μώλωπες και διάφορες αμυχές. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάθει μεγάλη ζημιά μια κι έπεσε στο λιμάνι μαζί με το κάγκελο και το κεφάλι του βρέθηκε μεταξύ του τσιμέντου και του σκάφους που ήταν σε εκείνο το σημείο, αραγμένο! Το σοκ φυσικά ήταν μεγάλο τόσο για τον πιτσιρικά όσο και για τους γονείς του, που όταν έμαθαν το “μαντάτο” τρελάθηκαν κυριολεκτικά.

Μετά το αρχικό σοκ, ο κ. Καραγιάννης και η σύζυγός του με το που είδαν τον γιο τους μεσ΄τα αίματα και μέχρι να καταλάβουν τι είχε συμβεί αλλά κυρίως αν το παιδί είναι καλά, είδαν τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Αμέσως πήραν τον μικρό στο Κέντρο Υγείας για να δουν τι έχει πάθει. Ευτυχώς για καλή τους τύχη, γλίτωσε με ελαφρά χτυπήματα.

Όμως αυτό που συνέβη, που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα διότι από εκείνο το σημείο περνούν εκατοντάδες κάθε μέρα ειδικά τώρα το καλοκαίρι, εξόργισε τους πάντες. Δεν είναι δυνατόν να υποχωρεί το προστατευτικό κάγκελο και να κρέμονται οι ζωές των περαστικών σε μια κλωστή. Απ ότι μάθαμε οι ψαράδες και οι ιδιοκτήτες των σκαφών πολλάκις έχουν διαμαρτυρηθεί γι αυτό το… φαινόμενο. “Είναι όλα σάπια” φωνάζουν αλλά κανείς δεν τους ακούει. Ούτε συγκινείται κανείς στην δημοτική αρχή.

Και όχι μόνο αυτό. Σήμερα το μεσημέρι ούτε μία κορδέλα δεν έχουν βάλει στο σημείο αυτό για να προστατέψουν τους περαστικούς. Δυστυχώς η αδιαφορία και το δε βαριέσαι έχουν γίνει πλέον κατεστημένο. Το κακό είναι ότι φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές λόγω αυτής της ανευθυνότητας.

Άσε που για “συγγνώμη” ούτε λόγος!!! Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε… Ο κ. Καραγιάννης όπως δήλωσε στο irafina.gr “έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου και θα κάνω αγωγή και μήνυση. Η λαχτάρα που πήραμε ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα ησυχάσω αν δεν επισκευάσουν τα κάγκελα να είναι ασφαλείς όσοι διέρχονται από εκεί. Να μην πάθει κάποιος άλλος αυτά που τραβήξαμε εμείς”.

Ο κ. Καραγιάννης μάλιστα έγραψε στο fb:

“Καλημέρα σας αγαπητοί πολίτες τού Δήμου Μαραθώνος!
Δυστυχώς η κατάντια έχει και τα όρια της!
Να φτάνεις μετά από 46 χρόνια ζωής σε μία πόλη πού αγαπάς και θαυμάζεις να κάνεις μήνυση στον ΔΗΜΟ σου για την σωματική ακεραιότητα τού παιδιού σου!!
Ευτυχώς εχθές (σ.σ. Σάββατο) το βράδυ ο θεός ήταν και πάλι κοντά μας .

Ντροπή !!!!”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.