Η συγκινητική χειρονομία από τη Σύρο προς το Λύρειο ίδρυμα

Πρωτοφανές για το μέγεθος του κύμα συμπαράστασης προς τους πυροπαθείς της ανατολικής Αττικής βρίσκεται σε εξέλιξη και μεγεθύνεται σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό.

Εκτός από τον απλό κόσμο που μαζεύει φάρμακα, τρόφιμα, ακόμα και αίμα, φορείς, επιχειρήσεις, αλλά και σύλλογοι στηρίζουν τους ανθρώπους αυτούς με κάθε τρόπο.

Αυτή τη φορά ενα νέο κύμα συμπαράστασης στέλνει την αγάπη του και μια σημαντική οικονομική βοήθεια στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα αλλά συνάμα και στο δικιά μας Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Από τους πλέον δραστήριους Συλλόγους πάνω στο νησί της Σύρου έχει αποδειχτεί ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Λαζαρέττων.

Η πλούσια πολιτιστική του δράση και η οργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων, έχουν φέρει το Σύλλογο στην ευχάριστη θέση να μπορεί να ασκεί και κοινωνικό έργο.

Μέρος των εσόδων του Συλλόγου, διατέθηκε στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από την πρόσφατη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ ένα ακόμη μέρος των εσόδων του Συλλόγου διατέθηκε για την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου σύμφωνα με τη δικηγόρο του συλλόγου Μαρία Καζαντζάκη.

Οι δύο ανωτέρω δωρεές αποτελούν μόνο ενδείξεις της πλούσιας φιλανθρωπικής δράσης του Συλλόγου, ο οποίος λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και τηρεί πιστά τους όρους του καταστατικού του. Δεν μπορούμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου, τα οποία κάθε μέρα δίνουν μαθήματα αγάπης για το συνάνθρωπο.

cyclades24.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.