Το… Mega-λο ξεπούλημα! Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την ταινιοθήκη του Mega μέχρι τον πλειστηριασμό

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Mega. Το άλλοτε κραταιό κανάλι είναι αφημένο στην τύχη του από τους μετόχους του. Οι ίδιοι αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες.

Από εκείνο το χρονικό σημείο η κλεψύδρα άρχισε να αδειάζει για το Mega. Το κανάλι εξακολουθεί να μην βγάζει ζωντανό πρόγραμμα εδώ και δύο χρόνια ενώ οι 400 και πλέον εργαζόμενοί του παραμένουν απλήρωτοι.

Οι τράπεζες, που κρατούν και τους λογαριασμούς δεσμευμένους ζήτησαν το κανάλι να μπει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία θα βγουν σε πλειστηριασμό. Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του σταθμού δεν είναι άλλο από την ταινιοθήκη του που αναμένεται να κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει όμως η Real η διαδικασία του πλειστηριασμού δεν αναμένεται νωρίτερα από έξι μήνες. Αυτό που προηγείται είναι η καταγραφή των assets του καναλιού που αναμένεται να πάρει μήνες.

Πήγες της digea ανέφεραν στην εφημερίδα ότι η δόση για να παραμείνει το κανάλι στο μπουκέτο της πληρώνεται κανονικά. Αν όμως το ΣτΕ καθαρογράψει την απόφαση όπου θα οριστικοποιείται και το κλείσιμο του καναλιού τότε η digea είναι υποχρεωμένη να κλείσει τον διακόπτη του σήματος.

dailymedia.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.