Κανάλι άλλαξε λογότυπο λόγω… ΠΑΟΚ! (φωτό)

Mε τη μετακόμιση του πρώην Epsilon TV, νυν Open, να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα Μελίσσια στις παλιές εγκαταστάσεις του Mega στην Παιανία, έγινε κι άλλη μια αλλαγή: «ρετούς» στο νέο λογότυπο του καναλιού που ακόμα δεν βγήκε στον αέρα.

Οπως αναφέρει το tinasmess.gr, μετά την τελευταία μεγάλη σύσκεψη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να προβούν σε αλλαγές στο νέο λογότυπο καθώς ο ιδιοκτήτης του καναλιού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με τα χρώματα που επιλέχθηκαν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μην κρύβοντας την αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν ήθελε να υπάρχει πουθενά στο λογότυπο χρώμα που να θυμίζει χρώμα ποδοσφαιρικής ομάδας – δηλαδή απέκλεισε το κόκκινο λόγω Ολυμπιακού, το πράσινο λόγω ΠΑΟ και το κίτρινο – που είχε συμπεριληφθεί στο λογότυπο – λόγω ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος, όπως είπε, θα ήθελε να είναι ασπρόμαυρο παραπέμποντας στα χρώματα της ομάδας του. Ωστόσο, υπάρχει ήδη Open TV στον Καναδά και μάλιστα με logo σε άσπρο και μαύρο.

Ετσι, μετά τη συνάντηση αυτή και παρά το γεγονός ότι το λογότυπο είχε ήδη διαρρεύσει στα Μέσα ζήτησε να φύγει άμεσα το κίτρινο χρώμα και πλέον μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι στο logo φιγουράρουν μόνο το μπλε και το λευκό χρώμα!

digitaltvinfo.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.