Άγνωστοι “χτύπησαν” το κυλικείο στο γήπεδο Ραφήνας (φωτό)

Κάποιοι φαίνεται έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι το κυλικείο που βρίσκεται στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι μέσα σε ένα μήνα περίπου δύο φορές μπήκαν μέσα και έκλεψαν ότι μπορούσαν.

Σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι εισέβαλαν από το πλαϊνό παράθυρο του κυλικείου παρότι οι πόρτες του γηπέδου ήταν κλειδωμένες και πήραν κυριολεκτικά τα πάντα. Βούτηξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, ότι βρήκαν μέσα στο ψυγείο, όπου το άδειασαν τελείως, τα ποτά (ουίσκι) και διάφορα σνακ και σοκολάτες.

Μάλιστα ο τρόπος που το έκαναν προκαλεί εντύπωση. Άδειασαν τις σακούλες από τα καλαθάκια των σκουπιδιών που ήταν μέσα στο κυλικείο, και εκεί έβαλαν ότι χώραγε.

Καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστη σήμερα το πρωί η ιδιοκτήτρια του κυλικείου όταν διαπίστωσε ότι για δεύτερη φορά την έκλεψαν μέσα σε λίγες μέρες. Μάλιστα να θυμίσουμε όπως θα θυμάστε από το irafina.gr, πώς στόχος του κυλικείου είχε γίνει και πριν τρία χρόνια από κάποιους μέχρι που τον συνέλαβαν κι έληξε αυτή η ιστορία. Φαίνεται όμως πως τώρα βρήκαν μιμητές!!!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.