Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά την ηλικία της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη νονά».

Η ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες βράδυ και πλήθος κόσμου βρέθηκε στον κινηματογράφο Odeon Οπερα για να την απολαύσει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι.

Η ηθοποιός στην ταινία ενσαρκώνει τη μητέρα της Demy και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αποκάλυψε για πρώτη φορά την ηλικία της.

«Κάνω τη μαμά στην ταινία, τη μαμά της Demy, είμαι η Ερμιόνη. Υποτίθεται πως την έκανα πολύ μικρή. Δεν με άγχωσε το πώς θα τους πείσω ηλικιακά πως είμαι η μαμά της Demy, είμαι ηθοποιός αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία, θα γίνω… 40 τώρα σε λίγο!» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε εδώ:

 

 

View this post on Instagram

 

Περιμένοντας τη νονά🎉🎉 Χθες η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας μας! Πολυυυυυ γελιο, συγκίνηση, ρομαντισμός, αθωότητα!❤️ Μια εξαιρετική ταινία του Νίκου Ζαπατινα, με καταπληκτικες ερμηνείες από όλους ανεξαιρέτως!Μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστες👍 Φρέσκια, δροσερή και αληθινή η κόρη μου @demy_official στο κινηματογράφικο ντεπουτο της, ξεκαρδιστικό και απίστευτα τρυφερό και το ντουέτο του Σαλταμπαση – Ελευθεριου, που πραγματικά δεν χορταίνεις να τους βλεπεις! Χαίρομαι πολύ που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς! ΚΑΛΟΤΆΞΙΔΗ 👋👋 #περιμενονταςτηνονα @waiting4nona #17ιανουαριουστιςαιθουσες #μηντηχασετε 💋

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Δείτε το βίντεο:

bovary.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.