Ιωάννης Γ. Καλλέργης: Δυνατότητα εγκατάστασης έξυπνου σπιτιού σε κάθε προκατασκευασμένη οικία

Η εταιρεία «Ιωάννης Γ. Καλλέργης ΕΠΕ», με εμπειρία 50 χρόνων στην κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικιών σε όλη την Ελλάδα, εξελίσσεται, δίνοντας τη δυνατότητα εγκατάστασης έξυπνου σπιτιού σε κάθε προκατασκευασμένη οικία!

Σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Ηλεκτρολογικό υλικό & φωτισμός και την κορυφαία εταιρεία Somfy, οι προκατασκευασμένες οικίες της εταιρείας μας γίνονται πλέον «έξυπνες» και ο ιδιοκτήτης έχει στα χέρια του πανίσχυρα εργαλεία που μετατρέπουν το σπίτι του σε Smart Home!

Οι ασύρματες τεχνολογίες της Somfy διευκολύνουν τη διαχείριση του σπιτιού σας, παρέχοντάς σας περισσότερη άνεση και ασφάλεια. Τα ηλεκτροκίνητα προϊόντα επικοινωνούν έτσι μεταξύ τους, ασύρματα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο εξοπλισμός μπορεί να ομαδοποιηθεί και να ελεγχθεί συλλογικά από τηλεχειριστήριο ή λύσεις αυτοματισμού, όπως είναι ένα smartphone! Τα συστήματά αυτά είναι με δυνατότητα κλιμάκωσης και σας επιτρέπουν να προσθέστε εξοπλισμούς καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες και ο προϋπολογισμός σας, χωρίς να διακόψετε την αρχική εγκατάσταση.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Οι προκατασκευασμένες οικίες που κατασκευάζουμε για περισσότερα από 50 χρόνια είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης με σύστημα θερμοπρόσοψης. Επιπλέον οι προκατασκευασμένες οικίες είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τις ενεργειακές τους ανάγκες όλο το χρόνο και να επιτυγχάνουν περιορισμό στην κατανάλωση συμβατικής ενέργειας.

Αυτή η εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρουμε, πλέον γίνεται μεγαλύτερη με τις λειτουργίες έξυπνου σπιτιού που προσφέρουμε με τη λύση της Somfy. Με την εγκατάσταση Smart Home που προτείνουμε όλα γίνονται αυτοματοποιημένα και απομακρυσμένα. Για παράδειγμα:

Τον χειμώνα, μπορείτε να προγραμματίσετε τα ρολά σας να κλείνουν το σούρουπο, έτσι ώστε αν η θερμοκρασία πέσει σημαντικά και δεν βρίσκεστε στο σπίτι… Η ζέστη διατηρείται.

Το καλοκαίρι μπορείτε να προγραμματίσετε τα συστήματα σκίασης να κατεβαίνουν τις θερμότερες ώρες της ημέρας ή μόλις ανέβει η θερμοκρασία… Το σπίτι παραμένει δροσερό και σας κοστίζει λιγότερο από το κλιματιστικό!

Ιωάννης Γ. Καλλέργης ΕΠΕ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
44.5ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου, ΜΕΓΑΡΑ
τηλ. (22960) 82100 και 82170
φαξ: (22960) 80855

ΕΚΘΕΣΗ (33o χλμ NEOAK)
33ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου
τηλ. (22960) 34800

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.