ΣΚΑΪ: «Παγωμάρα» για τον Αντώνη Κανάκη

Το κανάλι του ΣΚΑΪ, περίμενε πώς και πώς την πρεμιέρα του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, “Ράδιο Αρβύλα“. Οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούσαν πως είναι δύο πολύ δυνατά προγράμματα, τα οποία θα απέφεραν στον σταθμό τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

Για αυτό τον λόγο ο Αντώνης Κανάκης είναι έξαλλος με το κανάλι του ΣΚΑΪ, αφού τα πενιχρά νούμερα που κάνει το Survivor δεν του δίνουν καλό feedback, ώστε να έχει τηλεθέαση το Ράδιο Αρβύλα κάθε Δευτέρα.

Χθες, η εκπομπή του Κανάκη έκανε 20,9% στο δυναμικό κοινό, ωστόσο πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι στην ουσία έπαιζε μόνη της εκείνη την ώρα. Μετά το τέλος του Survivor και του MasterChef, αλλά και των σειρών στα άλλα κανάλια, δεν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να χτυπήσει μεταμεσονύκτια τους Ράδιο Αρβύλα.

Ωστόσο, στον ΣΚΑΪ δεν είναι ευχαριστημένοι ούτε από τα νούμερα του Αντώνη Κανάκη, καθώς άλλα περίμεναν πριν και άλλα βλέπουν τώρα που ξεκίνησε η εκπομπή. Ακόμα και τα 20άρια είναι χαμηλά νούμερα για ένα πρόγραμμα με φανατικό κοινό και ιστορία στην τηλεόραση.

neaselida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.