Το σκυλί από την Παλλήνη, που προκάλεσε συγκίνηση στην Κρήτη!

Mια απίστευτη ιστορία αγάπης και αφοσίωσης εκτυλίχθηκε με επίκεντρο τον Κρητικό Δημήτρη Γρυσμπολάκη και έναν ελληνικό ποιμενικό.

Όπως αφηγείται ο κ.Γρυσμπολάκης με καταγωγή από τον Μύρτο αν και φρόντισε μόλις 2 μήνες το σκυλάκι, όχι μόνο δεν τον ξέχασε αλλά του έδειξε αφοσίωση ακόμη και με το πέρασμα μιας δεκαετίας.

Όπως αναφέρει: «Το παρέλαβα πριν από 10 περίπου χρόνια από ένα κατάστημα στην Παλλήνη, όταν ήτο κουταβάκι 2 περίπου μηνών, στη συνέχεια το έστειλα ασυνόδευτο με πλοίο στο Ηράκλειο, όπου το πάρελαβε ο ιδιοκτήτης του, ο ξάδερφος μου. Από την Παλλήνη μέχρι τον Πειραιά επέλεξα μεγάλους δρόμους (αττική οδός, εθνική οδός), ελάχιστη διαδρομή έκανα στον Πειραιά σε στενούς δρόμους».

Ό ίδιος όπως λέει φρόντισε το κουτάβι και το κλουβί, του έδωσε νερό, το τάισε χωρίς να φανταστεί τη δυνατή σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον ίδιο και το σκυλί.

Όπως αναφέρει: «το κράτησα 2-3 ώρες, ελάχιστο χρόνο πριν φύγει το πλοίο το παρέδωσα στα ασυνόδευτα.Μετά από 2 περίπου χρόνια το είδα για δεύτερη φορά από μακριά στο χωριό, είχε γίνει ένας πολύ μεγάλος σκύλος. Περίπου 3 ή 4 χρόνια από τότε που είχα παραλάβει το σκυλί, περνούσα με το αυτοκίνητο από δρόμο παρακείμενο στο περιφραγμένο κτήμα που μένει (ακόμη) το σκυλί. Καθώς έτρεχα με το αυτοκίνητο, άκουσα γαυγίσματα παρατεταμένα. Γύρισα με την όπισθεν, είδα το σκυλί αυτό να με περιμένει στην άκρη του φράχτη. Το πλησίασα, πλησίασε το φράχτη ώστε να ακουμπά όλο του το σώμα και με άφησε να το χαϊδεύω. Σημειωτέον ότι ουδείς μπορεί να πλησιάσει το φράχτη αυτό από το φόβο λόγω της συμπεριφοράς του σκυλιού. Έκτοτε το είδα πολλές φορές. Πάντα μου εκδηλώνει την απεριόριστη αγάπη του, ενώ όταν το φρόντισα δεν ήταν πάνω από 2 μηνών».

neakriti.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.