Οριστικά «κόβεται» η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Δε θα μεταδοθεί στις 19 μέχρι τις 21 Μαρτίου η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

Το ΕΣΡ με απόφασή της ολομέλειας είχε ορίσει ότι το κανάλι της Κηφισιάς δεν έχε δικαίωμα μετάδοσης της εκπομπής στις 19, 20 και 21 Μαρτίου λόγω υποβαθμισμένης ποιότητας. Επιπλέον το κανάλι τιμωρήθηκε με 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Η Ανεξάρτητη Ραδιοτηλεοπτική Άρχη τιμώρησε το κανάλι για τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδης στη Ρόδο. Το ΕΣΡ έκρινε πως «εκ προθέσεως» παραβιάστηκε η ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία ως προς την υποχρέωση του σεβασμού μνήμης τεθνεώτος, της προστασίας των ανηλίκων και την ποιότητα προγράμματος.

Το Star είχε καταθέσει αίτηση αναίρεσης της απόφασης η οποία όμως απορρίφθηκε κι έτσι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δε θα μεταδοθεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην απόφαση από την απόρριψη της αίτηση αναίρεσης: «Κανένα σφάλμα δεν προκύπτει από την ίδια την προσβαλλόμενη απόφαση. Κατά συνέπεια, η αίτηση θεραπείας πρέπει να απορριφθεί, παρέλκει δε κατόπιν τούτου η εξέταση της αίτησης αναστολής».

Το ΕΣΡ με την απόφαση αυτή στέλνει ένα μήνυμα προς όλους όσους παρουσιάζουν τέτοιου είδους εκπομπές ότι θα είναι αυστηρό σε οποιαδήποτε παράβαση.

dailymedia.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.