Γιώργος Μαρίνος: H συγκλονιστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του

Στον Γιώργο Μαρίνο και στην υγεία του αναφέρθηκε κοντινό του πρόσωπο.

Ο Γιώργος Μαρίνος απέχει εδώ και χρόνια από τα καλλιτεχνική δρώμενα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ είναι τρόφιμος Γηροκομείου στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο γνωστός showman, ο οποίος έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό, βιώνει τη δική του περιπέτεια, ενώ πολύ φίλοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο έχουν εκφράσει κατά καιρούς την ανησυχία και το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη πολύ γνωστό πρόσωπο των media, το οποίο μάλιστα είχε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο εν λόγω κύριος αναφέρθηκε στην υγεία του ταλαντούχου showman υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας του είναι δύσκολη!

«Δυστυχώς, μαθαίνω τώρα τελευταία ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι καλά» είπε και συνέχισε
«Δεν έχουμε επαφή γιατί έχει απομονωθεί. Η κατάστασή του είναι τέτοια που είναι δύσκολο να τον συναντήσεις» τόνισε και ανέφερε ακόμη

«Από ό,τι μαθαίνω, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα αποκάλυψε ο  Μεγακλής Βιντιάδης

Ο Γιώργος Μαρίνος γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1939, στο Βοτανικό και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με τη μητριά του, Βασιλική. Ο πατέρας του Αλέξανδρος έλειπε από την παιδική του ηλικία, αφού ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο. Τον είδε για πρώτη φορά όταν ήταν 12 χρόνων. Οι γονείς του τον ήθελαν να σπουδάζει πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας, όμως η καλλιτεχνική του τάση ήταν φανερή από νωρίς κι έτσι ακολούθησε το όνειρό του προσφέροντας μεγάλα shows και αποκτώντας φανατικό κοινό.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.