Δέσποινα Γκικάκη και όνομα – έκπληξη στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας

Είναι οριστικό: Η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Ραφήνα κα Δέσποινα Γκικάκη είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Η κα Γκικάκη ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα που “έπαιζαν” για τον ΟΛΡ, μαζί με τον Γ. Κοκκόλη και εσχάτως τον Γ.. Χριστόπουλο, τουλάχιστον όσον αφορά από Ραφήνα και Πικέρμι μεριά.

Άρωμα γυναίκας λοιπόν εκ νέου στον Οργανισμό αφού μετά την κα Αδαμοπούλου που ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος, τα ηνία του ΟΛΡ περνούν πλέον στην Δ. Γκικάκη.

Η έκπληξη έγινε όσον αφορά τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας αφού ο κ. Σπύρος Χρυσοφώτης ο οποίος είναι έγκριτος Νομικός, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και επί πολλά έτη στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν είχε ακουστεί στα ονόματα που παιζόντουσαν για τη θέση αυτή.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στο ΤΑΙΠΕΔ, όπου και ορίστηκε ο εσωτερικός ελεγκτής για τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, όπως και ποιοι θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΡ.

Σήμερα το πρωί έγινε έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, όπου και ανακοινώθηκαν ο νέος Πρόεδρος και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.