Θρίλερ στον Σκάϊ! Το «διαζύγιο» με την Γκαγκάκη – Θα επιστρέψει τη Δευτέρα;

Η Γκαγκάκη είναι πολύ προβληματισμένη με τα όσα έγιναν με το θέμα Λιάγκα και το σχολιασμό της «εκτόνωσης» του φοιτητή πάνω σε φοιτήτρια on air.

Κάνει σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό της, μιλά με συνεργάτες της και συνεχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για την παρουσία της στην εκπομπή.

Η πάλαι ποτέ σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων των ελληνικών μίντια καταλαβαίνει πολύ καλά λόγω και της φύσης του επαγγέλματός της ότι αυτή η ιστορία και την έβλεψε και έβαλε φρένο στις πολιτικές της φιλοδοξίες. Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης πάντα. Τι θα κάνει από βδομάδα; Κανείς δεν ξέρει… Και ο Λιάγκας και το κανάλι λένε πως την Δευτέρα θα είναι κανονικά στο πόστο της. Αυτό είναι και το πιθανότερο να συμβεί. Ήδη όμως ψάχνει τρόπους να απεμπλακεί από την κατάσταση και να πάρει βελούδινο διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ.

Ο δρόμος είναι γνωστός στη συνέχεια: Να αποσυρθεί για ένα διάστημα τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν η κατάσταση ξεχαστεί τελείως να επιστρέψει.

Όπως της έχουν εισηγηθεί συνεργάτες της, η παραίτηση από το πάνελ του Λιάγκα είναι ο μόνος δρόμος εάν θέλει να αναλάβει στη συνέχεια της τετραετίας Μπακογιάννη και πάλι κάποιο σημαντικό πόστο στον πρώτο δήμο της χώρας.

nassosblog.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.