Έτσι ξήλωσαν το ΑΤΜ στο Πικέρμι – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου ΙΧ (βίντεο)

Έναν διαφορετικό τρόπο δράστης χρησιμοποίησαν αυτή τη φορά οι ληστές των ΑΤΜ, καθώς γύρω στις 03:55 τα ξημερώματα της Παρασκευής ξήλωσαν ΑΤΜ στο Πικέρμι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες έπεσαν με ταχύτητα πάνω σε ΑΤΜ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι και, αφού το κατέστρεψαν, το φόρτωσαν σε άλλο όχημα, το οποίο είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο, και εξαφανίστηκαν.

Προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο σούπερ μάρκετ, διέλυσαν το μηχάνημα και στη συνέχεια άρπαξαν το κομμάτι που έχει μέσα τις κασετίνες, τις φόρτωσαν σε ένα αγροτικό κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, είχε κλαπεί πριν από δύο μέρες. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο οποίος το είδε από την τηλεόραση, μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, λέγοντας ότι είχε δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου στο αστυνομικό τμήμα των Σπάτων, ενώ πιθανότατα χρησιμοποίησαν το όχημα του επειδή είχε κοτσαδόρο

Οι κινήσεις των ληστών έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.