Νέο χτύπημα για Mr Jumbo, Απόστολο Βακάκη: Έχασε τη μάχη με…

Η JUMBO AE καταδικάστηκε για την παράνομη χρήση του σήματος UNIVERSITY της SKAG, όπως αναφέρει ο νομικός σύμβουλος της SKAG, Δημήτρης Μάρκου.

Η ανακοίνωση του κ. Μάρκου έχει ως ακολούθως:

“Με την υπ. αριθμ. 3212/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η JUMBO AE καταδικάστηκε για την παράνομη χρήση του παραπάνω σήματος. Εντούτοις το «σοφό» δικαστήριο έκρινε πως η αποζημίωση που οφείλει να καταβάλει η JUMBO ΑΕ, πλήρως κοστολογημένη σε ποσό άνω των 2.000.000 € προς στην SKAG, για την επί δύο έτη παράνομη χρήση του σήματος με πωλήσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων, ανέρχεται στο «ιλιγγιώδες» ποσόν των €6.815,25.

Και η χειραγώγηση δεν σταμάτησε εκεί, αφού η JUMBO την Παρασκευή 29.11.2019, με επιστολή της ζήτησε να προχωρήσει σε συναντήσεις ενδεχόμενης συνεργασίας με την SKAG, αμέσως μετά την δυνατότητα λήψης αντιγράφου της απόφασης, για δύο λόγους; πρώτον για να προλάβει να χειραγωγήσει την SKAG πριν βγει σε ανακοινώσεις και από την άλλη να μην ζημιωθεί η φήμη της JUMBO, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση μας δεν μας επιτρέπουν να κλείνουμε τα μάτια στην αδικία”, αναφέρει κλείνοντας ο κος Μάρκου.

Για την SKAG AE O ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δημήτριος Π. Μάρκου

businessnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.