Χρ. Τσεμπέρης για το φυσικό αέριο: “Η συμμετοχή είναι το κλειδί…”

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος η σημερινή ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου για το φυσικό αέριο, και τον αγώνα που δίνει για την οριστική συμπερίληψη ΚΑΙ του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στην αναγκαία επέκταση στην Ανατολική Αττική!

Αυτή η Δημοτική Αρχή και ο Βαγγέλης Μπουρνούς έχει αποδείξει ότι έχει ένα “κουσούρι”: Τους στόχους που βάζει, τους πάει μέχρι τέλους. Πιέζει, απαιτεί, διεκδικεί, σχεδιάζει για τους συμπολίτες μας! Δεν θεωρεί καμία υπόθεση χαμένη εκ των προτέρων και πείθει σταθερά όλους τους εμπλεκόμενους για τους σχεδιασμούς της.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους συμπολίτες μας, που βρέθηκαν στην ημερίδα.
Ευχαριστούμε και τον κ. Κ.Κωτσόγιαννη για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

Ομως το “κλειδί” παραμένουμε όλοι εμείς. Παραμένει μεγάλης βαρύτητας η κατ’αρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος να είναι όσο πιο μαζική γίνεται, ώστε να καταρτιστεί ο απαραίτητος ενεργειακός χάρτης.

Δευτέρα και Πέμπτη στο Δήμο Ραφήνας θα υπάρχουν υπάλληλοι της μελετητικής εταιρείας για την κατάθεση ή την υπογραφή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την Παρασκευή το ίδιο θα γίνεται στο δημοτικό κατάστημα στο Πικέρμι. 10.00-14.00.

Η συμμετοχή και οι υπογραφές όλων μας, αν αυτό είναι δυνατόν, θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά ισχυρό διαπραγματευτικό ατού στα χέρια μας!!!

Ας μην αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς. Στο χέρι μας είναι!

Χρήστος Τσεμπέρης

Δημ. Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.