Πολύ ευχάριστα νέα για τους φανατικούς του «Καφέ της Χαράς»!

Εξακολουθεί να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης το «Καφέ της Χαράς», το οποίο το κοινό περίμενε εναγωνίως πολλούς μήνες.

Ο ΑΝΤ1 δικαιώθηκε για την επιλογή του να επαναφέρει μια «δοκιμασμένη συνταγή» με τις φήμες περί 5ου κύκλου να έχουν ήδη ξεκινήσει από τις πρώτες ημέρες του έτους. Και επιτέλους… επιβεβαιώνονται!

Ο Χάρης Ρώμας ήταν αυτός που μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ανακοίνωσε επίσημα το ότι η σειρά θα συνεχίσει και του χρόνου, με 5η σεζόν, καθώς εύκολα πήρε το πράσινο φως από το κανάλι.

«Έχουμε συμφωνήσει. Υπάρχει όλη η καλή πρόθεση και η πολλή χαρά από εμάς και το κανάλι. Από ότι φαίνεται θα πάει και πέμπτη χρονιά. Ο σχεδιασμός της σειράς έχει γίνει με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια. Έχουμε σχεδιάσει ακριβώς τον τρόπο που διεξάγονται τα πάντα και έτσι θα δείτε νέα πρόσωπα να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο. Θα συνεισφέρουν τα μάλα -όπως έλεγα σε άλλο μου ρόλο παλιότερα- στη σειρά. Υπάρχουν εκπλήξεις, όλα είναι σχεδιασμένα. Τώρα γυρίζουμε το 12ο επεισόδιο», είπε ο αγαπημένος δημιουργός.

Κάπως έτσι, ο ΑΝΤ1 «κλείδωσε» ήδη ένα πολύ δυνατό χαρτί για τη νέα σεζόν.

dailymedia.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.