Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής. Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρά την καλή επικοινωνία σας, θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις. Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανεξαρτήτως τι πρέπει να κάνετε και τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα και αν τις θεωρείτε συντηρητικές. Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργούν πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας.

ΛΕΩΝ: Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει. Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Οι επιφανειακές καταστάσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής. Ευχάριστες εκπλήξεις στον συναισθηματικό τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας ότι δεν φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα. Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα βγει σε εξωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος δεν θα σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων. Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.