Ο Ιβάν Σαββίδης «καρατόμησε» τον Μιχαλέλη! Άγριο παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Διευθυντή Ενημέρωσης του Open

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Δημήτρης Μιχαλέλης στη διοίκηση του OPEN, με τη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης να μένει «ορφανή». Ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εν λόγω εξέλιξη, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παρασκήνιο της αποχώρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε σημαντικές διαφωνίες με τα υπόλοιπα στελέχη του σταθμού στη στρατηγική που ακολουθούν και θα ακολουθήσουν, μετά την πανδημία του κορονοϊού, στο κομμάτι της ενημέρωσης. Με τις δύο πλευρές να μην μπορούν να βρουν μία κοινή γραμμή πλεύσης, ο πρώτος αποφάσισε να αποχωρήσει και η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση.

Ο ενημερωτικός τομέας είναι από τους βασικούς πυλώνες, άλλωστε, του OPEN και τα ποσοστά που καταγράφονται από τους πίνακες της Nielsen σίγουρα δεν είναι τα αναμενόμενα. Σε μία εποχή ειδικά που οι εξελίξεις τρέχουν και ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεοπτική πραγματικότητα, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και ο ανταγωνισμός ακόμη μεγαλύτερος.

Τις τελευταίες εβδομάδες, να σημειωθεί, παρατηρείται άνοδος των περισσότερων ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων, ιδιαίτερα μάλιστα του MEGA, ενώ το OPEN παραμένει σταθερό παρά την προσπάθεια που καταβάλλει. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΙΒάν Σαββίδης είναι αυτός που δρομολόγησε τις εξελίξεις, βλέποντας πως τα λεφτά που ρίχνει πάνε χαμένα…

Πηγή: www.patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.