ΔΟΠΑΠ: Οι δωρεάν ταινίες προβολής για τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, στο Σινέ Αελλώ στη Ραφήνα

Οι δωρεάν ταινίες προβολής της επόμενης εβδομάδας που προσφέρει ο Δ.Ο.Π.Α.Π στους δημότες, στο θερινό σινεμά ΑΕΛΛΩ!

Αναλυτικά

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 Αυγούστου

Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΗΣ & ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΣΜΕΝΟ)

CAPTAIN SABERTOOTHAND & THE MAGIC DIAMOND

Σκηνοθεσία: Ράσμους Α. Σίβερτσεν, Μάριτ Μοουμ Ον./ Διάρκεια: 81 λεπτά

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Αυγούστου

ΗΡΩΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΙ/HEROIC LOSERS

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Μπορενζστάιν./Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρέν, Λουίς Μπραντόνι, Βερόνικα Λινάς./Διάρκεια: 116 λεπτά

Σε μια μικρή αγροτική πόλη της Αργεντινής, ο διαχειριστής μιας τράπεζας και ένας δικηγόρος παίρνουν μέσα από τα «χέρια» κατοίκων της ίδιας γειτονιάς τις αποταμιεύσεις τους. Σκοπός των τελευταίων δεν είναι πλέον τίποτα άλλο από την ανάκτηση των χρημάτων τους. Τοποθετημένη χρονικά σε μια περίοδο με ιδιαίτερες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες, ο Sebastian Borensztein μας παρουσιάζει την ταινία Heroic Losers, που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Eduardo Sacheri “La noche de la Usina” κι όπου το κωμικό στοιχείο βρίσκει χώρο να τρυπώσει σε κάθε τραγική κατάσταση.

Πληροφορίες:

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο θερινό κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ» στους Δημότες και μόνιμους κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου για την παρακολούθηση επιλεγμένων ταινιών Α’ προβολής , παραστάσεων και παιδικών παραστάσεων. Κάθε Δημότης ή μόνιμος κάτοικος θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης τεσσάρων (4) δωρεάν προβολών ή παραστάσεων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να μπορεί να καλυφθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμπολιτών μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Για τη διασφάλιση και την τήρηση της προτεραιότητας στις κρατήσεις των θέσεων των δικαιούχων του προγράμματος οι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι Ραφήνας Πικερμίου μπορούν να καλούν:

Στα τηλέφωνα του ΔΟΠΑΠ : 2294026073.
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
[email protected], από 8.00 έως 14.00. Για τους Δημότες Ραφήνας Πικερμίου, δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών παρά μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στον κινηματογράφο.

Για τους μόνιμους κατοίκους απαιτείται απλώς η πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας (Ε1) είτε στο ΔΟΠΑΠ κατά την κράτηση, είτε ηλεκτρονικά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.