Σανγκρία
Από την Καλλή Καλογήρου
Υλικά (6 μερίδες)
4 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί (1 λίτρο)
2/3 φλ. χυμό πορτοκάλι (150 ml)
1/4 φλ. χυμό λεμόνι ή λάιμ (50 ml)
1/2 φλ. ζάχαρη (115 γρ.)
1 μήλο
Εκτέλεση
Βάζετε σε μία μεγάλη κανάτα παγάκια ως την μέση. Ρίχνετε μέσα το κρασί το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι ή λάιμ και την ζάχαρη. Ανακατεύετε καλά να ενωθούν τα υλικά και να λιώσει η ζάχαρη. Μοιράζετε σε ποτήρια και βάζετε επάνω φετούλες μήλου. Σερβίρετε.
Στην υγειά σας!