Καθαρισμοί ξερών χόρτων & κλαδιών από τον Εξωραϊστικό Σύλλ. Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος»

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από αλλεπάλληλες εκκλήσεις προς τους Δήμους, για καθαρισμό των ξερών χόρτων και κλαδιών σε σημεία τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα για πυρκαγιές ενώ πολλές φορές προκαλούν περαιτέρω στένεμα του δρόμου, και ενώ φτάσαμε στο κατακαλόκαιρο, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς , ο Σύλλογος μας αποφάσισε να προχωρήσει με δικά του έξοδα στον καθαρισμό των κυριότερων δρόμων και κυρίως αυτών που βρίσκονται περιμετρικά των ρεματιών και αποτελούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, αλλά η δική σας οικονομική συνεισφορά στο αναγκαίο αυτό έργο του συλλόγου απαιτεί βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του.

Τα χρήματα μπορεί να κατατεθούν στην ALPHA BANK στο λογαριασμό του συλλόγου ή να δοθούν σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ μετά από συνεννόηση.

Στις 17 Απριλίου έγινε η πρώτη εθελοντική δράση καθαρισμού του Εξωραϊστικού Συλλόγου και στις τρεις εισόδους του οικισμού μας. Έγινε συγκέντρωση ογκωδών αντικειμένων, απορριμμάτων και κούρεμα ξερών χόρτων.

Στην δεύτερη είσοδο του οικισμού, καθαρίστηκε και στην συνέχεια αποκλείστηκε χώρος που χρησιμοποιούνταν ως χωματερή, με φύτευση πικροδαφνών και τοποθέτηση τσιμεντένιων εμποδίων ενώ στις εισόδους έγινε καθαρισμός ξερών χόρτων ένθεν κακείθεν του δρόμου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.