Ενεργοί Πολίτες Ρ-Π: Δε μας λέτε και τι σας είπε ο ΟΛΡ κ. Βασιλόπουλε;

Διαβάσαμε με ιδιαίτερη προσοχή και με σχετική έκπληξη την ανακοίνωση του Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου και επικεφαλής της “Δυναμης Ανάπτυξης” , με την οποία αναφέρεται στους “Ενεργούς Πολίτες” υπό τον χαρακτηρισμό “ανώνυμοι” (sic), και παράλληλα καταγράφει τις ενέργειες του (ως παράταξη και ως δημ. συμβουλος, χωρίς βεβαίως καμία δημόσια τόποθέτηση ή ανακοίνωση) σε σχέση με το ζήτημα που έχει ανακύψει στην πόλη μας, μετά τις δημόσιες καταγγελίες περί θαλάσσιας ρύπανσης από τον ΟΛΡ, διαμαρτυρόμενος ταυτόχρονα για την αποστροφή της δικής μας ανακοίνωσης ότι “μόνο ένας δημ. σύμβουλος” αντέδρασε δημόσια.

Δεν θα μπουμε καν στον πειρασμό της απάντησης του “καλλιο αργα παρά ποτε”, ούτε φυσικά θα λαϊκίσουμε (όπως βιαστικά έκανε ο ίδιος με τα περί “ανωνυμίας”) μιλώντας για προνομιακούς συνομιλητές, γιατί είμαστε σίγουροι ότι όπως εμείς έτσι και ο κ. Βασιλόπουλος, και παρα πολλοί άλλοι φυσικα, ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης και υπό το πρίσμα αυτό εντάσσεται στα απολύτως θετικά η καταγραφή της ευλογης ανησυχίας του και οι κινήσεις του για το θέμα αυτο.

Για το λόγο αυτό θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ μέσω της τοποθέτησής του,(και είμαστε σίγουροι ότι θα το πραξει) να ενημερώσει το σώμα, τους πολίτες της πόλης μας που ανησυχούν, και κατ’επέκταση κι εμάς ως μικρό κομμάτι αυτών, τις απαντήσεις που θα του έδωσε ο κ. Ορκόπουλος, στα ερωτήματα που του έθεσε στην κατ’ιδίαν συνάντησή τους για το ανακύψαν θέμα, αφού ο Οργανισμός και οι υπεύθυνοί του, μέχρι στιγμής τουλάχιστον ,αρνούνται να τοποθετηθουν δημόσια και να κλείσουν το θέμα, και η αναλυτική ανακοίνωση του κ. Βασιλόπουλου, αν και λεει πολλά, δεν έχει λεπτομέρειες γιαυτό…

Επίσης θεωρούμε κατι παραπάνω από βέβαιο ότι εάν οι απαντήσεις που του δόθηκαν από τον ΟΛΡ δεν κριθούν από τον ίδιο ως επαρκείς, θα συνταχθεί με την προτασή μας περί άμεσης διενέργειας αυτοψίας γιατί έχει αποδείξει ότι πάντα ζητά το καλό της πόλης.

Όπως επίσης ότι και ο ίδιος όπως κι εμείς και άλλοι πολλοί (και αυτο δείχνουν άλλωστε οι ενέργειες του) έχει ενοχληθεί σφόδρα από την παντελή απουσία οιασδήποτε δημόσιας και καθαρής απάντησης – διάψευσης από τον οργανισμό επί τόσες ημέρες.

Ως προς τα περί ανωνυμίας , απλώς θα τα προσπεράσουμε ως ατυχή στιγμή ενός κατα τεκμήριο σοβαρου δημόσιου προσώπου.

Το όνομά μας είναι η υπογραφή μας και δημόσια τοποθετούμαστε είτε συλλογικά, είτε ατομικά, έχουμε μόνιμη αρθρογραφία στην ιστοσελίδα μας http://energoipolitesrp.blogspot.gr/, με δημόσια αναρτημένους τους χειριστές της. Είμαστε οι “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ”.

Φαίνεται η “ανωνυμία” δεν υπήρχε για τον αγαπητό Ανδρέα στις 10/6 όταν αναπαρήγαγε δημόσια άρθρο “ενεργού πολίτη”, με υπογραφή και αναφορά στους “ενεργούς πολίτες” για την απαράδεκτη κατάσταση με τους μονίμως απόντες των συνεδριάσεων του δήμου, μαζί με τις παραπομπές σε άλλη ανακοίνωσή μας για το ίδιο θέμα προ ενός έτους…

Ας είναι.

Αυτό που μετράει τη στιγμή αυτή, ειναι να ενωθούν δυνάμεις μικρές ή μεγάλες, να δοθούν απαντήσεις. Για το καλό της πόλης.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.