Σκανδαλώδης υποτίμηση της Αρτέμιδας!

Ότι η Αρτέμιδα έχει την ατυχία να αντιμετωπίζεται ως Δημοτική Κοινότητα δεύτερης κατηγορίας το έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια. Ότι θα φτάσει, όμως, η Δημοτική Αρχή στο σημείο να επιβεβαιώσει αυτή την «ιδιαίτερη μεταχείριση» με τόσο κραυγαλέο τρόπο, ομολογουμένως δεν το περιμέναμε.

Στην συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Αρτέμιδας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/10/2020, κατετέθη προς συζήτηση και έγκριση το ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2021 του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Ένα ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ που σκανδαλωδώς προβλέπει ψίχουλα για την Αρτέμιδα και τη μερίδα του λέοντος για τα Σπάτα. Σύμφωνα με την ανάλυση που έγινε από το Κοινοτικό Συμβούλιο, από το Σύνολο των κονδυλίων του Προσχεδίου, 13.000.000 εκατ. αφορούν έργα για τα Σπάτα και μόλις 2.300.000 εκατ. έργα για την Αρτέμιδα. Δηλαδή, η μεγαλύτερη Κοινότητα του Δήμου, που ταυτόχρονα έχει και τις μεγαλύτερες ανάγκες τεχνικών έργων και υποδομών, θα πρέπει να τα βολέψει με το 1/5 σε σύγκριση με το κονδύλι Σπάτων.

Προς τιμήν όλων των Κοινοτικών Συμβούλων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απροκάλυπτη υποτίμηση της Αρτέμιδας, το Προσχέδιο επεστράφη “ως απαράδεκτο”. Έξη Κοινοτικοί Σύμβουλοι το καταψήφισαν και 3 δήλωσαν «παρών».

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να απολογηθεί γι’ αυτή την άνιση και άδικη μεταχείριση της Αρτέμιδας, να αποσύρει το Προσχέδιο και να προχωρήσει σε δίκαιη κατανομή έργων και πόρων, με βάση τις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες.

Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.