Άννα Ραφτοπούλου: Άγνωστη πολιτική επιλογή για την Δημοτική Αρχή Μάρκου, η τήρηση των λεγομένων της

Δυστυχώς για την Δημοτική Αρχή του κου Δημήτρη Μάρκου, η τήρηση των λεγομένων της, ακόμα και για απλά πράγματα, είναι μια άγνωστη πολιτική επιλογή!

Φτάνουμε κε Μάρκου σχεδόν στους 3 μήνες, από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Σεπτεμβρίου 2020 με θέμα «Ενημέρωση – Συζήτηση σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας και μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19.», που πραγματοποιήθηκε μετά από παρέμβαση της παράταξή μας και ούτε τις άπλες υποσχέσεις που δώσατε μπροστά σε όλο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν έχετε τηρήσει.

Ακόμα περιμένουμε τα πιστοποιητικά, εγχειρίδια τεχνικών προδιαγραφών, των φορητών συσκευών αντισηψίας αέρος, που έχετε τοποθετήσει σε κάποια σχολεία του Δήμου. Παρόλο που από τις 23 Οκτωβρίου έχουμε επανέλθει και εγγράφως για το θέμα, τίποτα δεν έχετε αποστείλει ακόμα. Το καταλαβαίνουμε ότι ίσως σας είναι δύσκολο, ακόμα και αυτό το απλό πράγμα, δηλαδή η αποστολή κάποιων χαρτιών εάν λάβουμε υπόψη ότι, κάνατε 20 ημέρες να στείλετε το αριθμό πρωτοκόλλου του σχετικού με το θέμα εγγράφου μας.

Εκτιμούμε ότι για το 2οσκέλος των ερωτημάτων μας, δηλαδή «….εάν το σύνολο των σχολικών μονάδων, διαθέτει αίθουσα προσωρινής παραμονής ύποπτου κρούσματος covid-19……» και «….Να μας ενημερώσετε για τον αριθμό Σχολικών καθαριστριών ανά μονάδα, εάν μετατρέψατε τον σύνολο των συμβάσεων μερικής τρίωρης απασχόλησης σε πλήρης απασχόλησης, καθώς επίσης εάν προβήκατε στις διαδικασίες προσλήψεις των επιπλέον καθαριστριών μετά την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών…..», θα απαντηθούν μετά το πέρασμα της πανδημίας.

Συνεχώς αποδεικνύεται κε Μάρκου, η ανακολουθία του πολιτικού σας λόγου, με τις πολιτικές σας πράξεις. Ακόμα και σε απλά πράγματα, που τα έχετε υποσχεθεί δημοσίως μπροστά σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.