Tσουρέκι χαρουπιού και Christmas Tea στην “Πανδαισία” στο Πικέρμι

Η ανανεωμένη “Πανδαισία” στο Πικέρμι έχει γίνει talk of the town στην περιοχή και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα παντοπωλείο “νέας εποχής” όπου ανανεώνεται συνεχώς κρατώντας τα καλά στοιχεία του παρελθόντος και που όλο και περισσότεροι προτιμούν τα “νέο μπακάλικο” για τα ψώνια τους…

Διαθέτει καλύτερη ποιότητα, επιλεγμένα προϊόντα που δεν βρίσκεις εύκολα, προσωπική πληροφόρηση και επαφή που είναι χρήσιμη σε κάθε επίπεδο. Ο,τι υπάρχει στα ράφια και στα ψυγεία αυτού του παντοπωλείου έχει επιλεγεί μετά από ψάξιμο, δοκιμή και σύγκριση. Σπάνια θα βρείτε πολλά προϊόντα της ίδιας ετικέτας. Επιλέγεται μόνο το κατά τη γνώμη τους καλύτερο, από άποψη γεύσης, ποιότητας, τιμής. Είναι εμφανής η προσπάθεια να υπάρχουν όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ένα σπίτι, από το τυρί μέχρι το ρύζι.

Είναι προϊόντα που θα ξαναφέρουν στο τραπέζι μας τις αγαπημένες συνταγές των γιαγιάδων μας, προσθέτοντας χρώμα, μυρωδιές και αρώματα, πάντα με σεβασμό στην παράδοση.

Για τίς γιορτές συστήνουμε το τσουρέκι χαρουπιού, που δεν έχετε δοκιμάσει όπως και χριστουγεννιάτικο τσάι.

Στο Παντοπωλείο “Πανδαισία” έχει και του πουλιού το γάλα! θα βρείτε από Λάδι και προϊόντα λαδιού και ελιάς, ζυμαρικά, όσπρια, μέλι & καρποί, κάβα, βότανα, μπαχαρικά, μέχρι χύμα προϊόντα (δημητριακά, ξηροί καρποί, όσπρια, ρύζια κ.α.), προϊόντα ψυγείου (τυριά, γάλατα, γιαούρτια κ.α), αυγά, φυτικά ροφήματα, υπερτροφές και πολλά πολλά είδη.

Ελάτε στο κατάστημά μας όπου είμαστε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 44, στο Πικέρμι από το πρωί στις 09.00 έως το βράδυ 21.30 (εκτός Σαββάτου που είναι μέχρι τις 20.00), με συνεχόμενο ωράριο και ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6036311. Ελάτε να μας γνωρίσετε…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.