Δημ. Μάρκου: Εμφανέστατος ο πανικός που διακατέχει την κ. Ραφτοπούλου

Είναι εμφανέστατος ο πανικός που διακατέχει την κ. Ραφτοπούλου σε βαθμό που εκθέτει καθημερινά τους συνεργάτες της. Έχει γίνει πλέον πάγια τακτική η προσπάθεια που κάνει προκειμένου να προβάλλει κάθε δράση που υλοποιείται από τη Δημοτική Αρχή ως επίτευγμα της παράταξής της.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η μετατόπιση του μανδρότοιχου στον περιφερειακό των Σπάτων αλλά και η επέκταση του προαυλίου του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδος. Δε σταμάτησε όμως εκεί, αλλά μόλις έμαθε με καθυστέρηση 2 μηνών, ότι ήρθε απάντηση με θετική έκβαση, σε αίτημα του Δήμου μας για διόρθωση του Κτηματολογίου, σε ιδιοκτησίες που αφορούν συμπολίτες μας και φαινόταν ως δικαιούχος τμήματος της ιδιοκτησίας τους το Ελληνικό Δημόσιο, έσπευσε να καρπωθεί τη θετική αυτή εξέλιξη ως επίτευγμα της παράταξής της.

Πρέπει να καταλάβει όμως ότι με τέτοιες ανακοινώσεις, το μόνο που πετυχαίνει, είναι να εκδηλώσει τον πανικό που την διακατέχει και να προκαλέσει τον χλευασμό στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Επειδή με ψέματα δεν μπορούν να πείσουν κανέναν παραθέτουμε στοιχεία για τις ενέργειες που κάναμε.

Αυτά είναι:

η επιστολή που στείλαμε,

η απάντηση με θετική έκβαση που λάβαμε πριν από 2 μήνες περίπου, αλλά και ένα βίντεο το οποίο αποστείλαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και το παρουσιάσαμε σε συναντήσεις και παρεμβάσεις που κάναμε. Λεπτομέρειες για το σύνολο των ενεργειών που έγιναν από τη Δημοτική Αρχή θα δοθούν με ανακοίνωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παραχεράκη.

Δημήτρης Μάρκου

Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.