Γιώργος Τράγκας: Θέλουν να με συλλάβουν – Ούτε επί δικτατορίας δεν συνέβαιναν αυτά! (βίντεο)

Τρία αυτοκίνητα της κρατικής ασφάλειας με εντολή Μαξίμου και μετά από μήνυση του κ.Σκέρτσου έφθασαν από τα ξημερώματα έξω από το σπίτι μου για να με συλλάβουν πριν πάω στο ραδιόφωνο του Crash.

Όπως ξέρουν όλοι οι ακροατές και οι τηλεθεατές μου εγώ έκανα δημοσιογραφική αναζήτηση πολιτικών ή άλλων ευθυνών για την υπόθεση του κ.Λιγνάδη. Ουδέποτε είπα ότι ο κ. Σκέρτσος κάνει διακίνηση ανηλίκων.

Εγώ αναρωτήθηκα γιατί το Πρωθυπουργικό γραφείο έχει την ευθύνη για τα ασυνόδευτα παιδιά. Ρώτησα αν ο κ. Σκέρτσος αν μάθαινε πώς προσφυγόπουλα έφθαναν στα μαθήματα υποκριτικής του κ. Λιγνάδη. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον κ. Σκέρτσο. Είναι νεοφανής στην πολιτική ζωή και δεν μου έδωσε προσωπικά και καμία αφορμή.

Τη μήνυση όμως την έκανε ο ίδιος και όχι ο Πρωθυπουργός. Είναι προφανές ότι έγινε μετά τις αναφορές που έκανα για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη ,στενού φίλου του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη χαλαρή αντιμετώπιση από την πλευρά του πρωθυπουργού. Κινδυνεύουμε να χτυπάει την πόρτα των δημοσιογράφων “ο γαλατάς” ,όπως επί Απριλιανής Χούντας.

Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με φιμώσουν. Τις προηγούμενες απλά έδιναν εντολή στους καναλάρχες να με απομακρύνουν. Είμαι 55 χρόνια δημοσιογράφος. Ασκώ κριτική. Δεν βρίζω και δεν διασπείρω fake news. Είμαι πατέρας και παππούς και έχω μια ευαισθησία στην αντιμετώπιση των ανηλίκων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.