Το αδιαχώρητο έγινε στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης με πλήθος κόσμου που περίμενε υπομονετικά να προμηθευτεί το φαγητό που καταναλώνουν περισσότερο οι Έλληνες σήμερα, μπακαλιάρο με σκορδαλιά.
Στα Λαδάδικα βρίσκονται μερικά από τα πιο γνωστά καταστήματα εστίασης που ειδικεύονται στο μπακαλιάρο και φέτος όπως κάθε χρόνο από αρκετά νωρίς πάρα πολλοί Θεσσαλονικείς , οπλισμένοι με μεγάλα περιθώρια υπομονής, στήθηκαν στην ουρά και περίμεναν τη σειρά τους.
Οι πιο «έμπειροι» φρόντισαν να παραγγείλουν από νωρίς καθώς κάποια από τα εστιατόρια απασχολούσαν και delivery ωστόσο οι περισσότεροι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για πολύ ώρα, μυρίζοντας μάλιστα το παραδοσιακό έδεσμα που τηγανίζεται και που συνοδεύεται από μυρωδάτη σκορδαλιά και τηγανιτές πατάτες.