Υπόθεση Φουρθιώτη: Όταν ο Μένιος μιλούσε για την Τατιάνα και τη Τζούλια Αλεξανδράτου στη Φαίη Σκορδά! Δυο βίντεο από το παρελθόν που θα συζητηθούν

Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 λίγα χρόνια πριν, ο Μένιος Φουρθιώτης που σήμερα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα με τις εξελίξεις για την υπόθεσή του να είναι ραγδαίες, μιλούσε για την Τατιάνα Στεφανίδου, για το πόσο τη θαύμαζε και το πώς κατάφερε με την επιμονή του να γίνει μέλος της ομάδας της, αλλά και για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου για την οποία έκανε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Με χρησιμοποιούσαν οι μεσημεριανές εκπομπές για να κράζω κι έτσι γνώρισα την Τατιάνα. Έτσι ξεκίνησα. Μετά από πολύ επιμονή.

Στον ΑΝΤ1 προέκυψε και η γνωριμία μου με τη Τζούλια. Τη γνώρισα στα καλλιστεία που παρουσίαζε η Τατιάνα», είχε πει στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα.

Δες το βίντεο με την εξομολόγηση του Φουρθιώτη…

Φυσικά, ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ο άνθρωπος που «ευθύνεται» για τη μεταγραφή της Τατιάνας από το Star στο Epsilon και δικαιωματικά εμφανίστηκε στην εκπομπή της με την παρουσιάστρια να του πλέκει το εγκώμιο και να συζητά μαζί του το θέμα των τηλεοπτικών αδειών που ήταν τότε στην επικαιρότητα.

Δες τους:

Πηγή: patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.