Γυναίκα σωριάστηκε μπροστά στον Πατούλη! (φωτό)

Μία γυναίκα η οποία έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο έδαφος βοήθησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στην Βαρβάκειο Αγορά.

Ο κ. Πατούλης βρέθηκε στην κεντρική κρεαταγορά των Αθηνών στο πλαίσιο των ελέγχων των αρχών για τις τιμές στα προϊόντα ενόψει Πάσχα. Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής, ωστόσο, σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο, καθώς μια γυναίκα έπεσε, προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκόμενους.

Εκείνη την στιγμή ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος είναι γιατρός προσέτρεξε σε βοήθεια σηκώνοντάς την και βοηθώντας να ανακτήσει την ισορροπία της.

Τελικώς η γυναίκα ήταν καλά στην υγεία της αφού υπέστη σύμφωνα με τις πληροφορίες μόνο έναν μικροτραυματισμό.

Δείτε εικόνες:

patoulis-varvakeios-12

Τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κρεαταγοράς, Ανδρέας Νιωτης. Ο κ. Πατουλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που υπάρχουν. Όπως τόνισε, οι έλεγχοι είναι εντατικοί ενώ η αγορά δημιουργεί τις συνθήκες ασφαλείας.

«Όπως διαπιστώσαμε έχει επάρκεια αγαθών καλής ποιότητας, καλών τιμών. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι αργά το Σάββατο. Ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί και στα ψαρικά είδαμε ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός προμηθευτών, αλλά και εμπόρων οι οποίοι μπορούν να διαθέσουν όλες αυτές τις ημέρες το καλύτερο των προϊόντων. Η περιφέρεια θα συμβάλει με τις υπηρεσίες της στην ασφάλεια των καταναλωτών μέχρι τέλους», δήλωσε ο περιφερειάρχης.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.