Survivor spoiler 11/5: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα! Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα (video)

Μετά και την ανατροπή στο σκορ, η Κόκκινη ομάδα πανηγύρισε χτες στο Survivor την πρώτη της ασυλία, στέλνοντας για ακόμα μια φορά την Μπλε ομάδα στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες. Πριν όμως απο το συμβούλιο οι Μπλε είχαν την ατομική ασυλία όπου και νικητής βγήκε απο την δοκιμασία Νίκος Μπάρτζης.

Στο συμβούλιο η λογική έλεγε ότι ο Τζέιμς θα έπρεπε να ψηφιστεί απο τους υπόλοιπους παίκτες (Κορο, Μαριαλένα και Ελένη) κάτι όμως το οποίο δεν έγινε αφού η Μαριαλένα σταμάτησε να ψηφίζει Τζειμς και πήγε ξαφνικά στο αγωνιστικό, ψηφίζοντας τον Κόρο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σήμερα έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και παρότι δεν έχουμε ακόμα εικόνα απο το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, έχουμε την διαρροή τόσο για την νικήτρια ομάδα όσο και για τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Για να σας προϊδεάσουμε, σας λέμε ότι τα ονόματα αυτά είναι πολύ δυνατοί παίκτες και σίγουρα δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα βγούνε στον τάκο και σίγουρα ότι ένας απο αυτούς θα αποχωρήσει.

Η διαρροή είναι γνωστή απο χτες και όσο περνάει η ώρα γίνεται και πιο επιβεβαιωμένη. Έτσι λοιπόν σήμερα 11/5 σύμφωνα με το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας, νικήτρια ομάδα της δεύτερης ασυλίας θα είναι…….οι Κόκκινοι!

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε σήμερα θα ξανακληθούν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος απο την ψηφοφορία θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής.

Τώρα πάμε στο όνομα που θα δώσει ο Νίκος Μπάρτζης, ως τρίτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Νίκος είχε κάθε λόγο να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη. Άλλωστε τις το χρωστάει.

Σύμφωνα όμως με την διαρροή, δεν θα το κάνει και θα ψηφίσει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο Τζέιμς την θεωρούν υπεύθυνη για την κακή απόδοση της ομάδας τους, όχι τόσο σε θέματα αγωνιστικά, αλλά σε θέματα παραλία, αφού πιστεύουν ότι ακούει αυτά που της λέει ο Σάκης και του μεταφέρει αρκετά απο αυτά που συζητάνε.

Φυσικά όλα αυτά είναι μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής των δύο παικτών.

Τρεις λοιπόν θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απο την Μπλε ομάδα και αυτοί θα είναι απο τις ψήφους ο Κόρο, ο Τζέιμς και απο τον Νίκο Μπάρτζη η Μαριαλένα!

Στην πρόβλεψη για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απο το Survivor εμείς θα ποντάρουμε στο όνομα του Γιώργου Κορόμι!

tvfreaks.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.